上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 135k246 於 2020-4-22 22:29 發表 查看引用來源
好想知呀嫂係咪一路自摸一路幻想同三叔做愛
我今日一返嚟已經問咗佢啦 佢一野就唔痴線 仲話俾樓下食蕉都唔會俾佢三叔喎
佢話係當時個環境係三叔張床,又未試過,新鮮喎。同埋諗返近呢幾次佢走光俾三叔見到嘅野,所以先越諗越刺激

我老婆不嬲都多汁易出水㗎啦,上次佢就咁引個TB都出o西水

引用:
原帖由 你幫我改埋佢 於 2020-4-22 21:07 發表 查看引用來源
唔好再激嬲阿嫂,下次阿嫂再嬲啲師兄要諗定咩衫襯綠帽
驚都未驚過 真心 如果老婆真係要出軌俾人吊嘅 我係擔心都擔心佢俾佢啲客或者佢啲同事先啦 輪都輪唔到佢個廢老三叔

你老婆咁多汁就真係要帶佢去推油按摩,我次次按完等技師走咗之後都會檢查下佢下邊,次次都好多汁,問佢點解佢話推pat pat同大髀內側嗰陣時候舒服到漏咗出嚟(正骨),然後大戰一場瞓醒先走返香港。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-22 14:14 發表 查看引用來源
同老婆嗌咗兩日交,正確嚟講應該係老婆嬲咗我。事關前日喺疏化到睇電視嗰陣老婆襠咗對腳喺我到 佢嗰晚著住件大碼tshirt當裙咁著。佢襠咗對腳係我到都好一段時間,本來都相安無事。
衰在睇住佢成對腳襠咗喺我面前,三叔又喺 ...
樓主老婆DIY?都咁多水😂😂肯定DRY左好耐

引用:
原帖由 ck689 於 2020-4-23 14:10 發表 查看引用來源

樓主老婆DIY?都咁多水😂😂肯定DRY左好耐
其實又唔算好耐 係個衰婆不嬲都多汁又易出水啫 🤣

回覆 2902# 最錫我老婆 的帖子

師兄你老婆身材真的好正😍😍

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-22 14:14 發表 查看引用來源
同老婆嗌咗兩日交,正確嚟講應該係老婆嬲咗我。事關前日喺疏化到睇電視嗰陣老婆襠咗對腳喺我到 佢嗰晚著住件大碼tshirt當裙咁著。佢襠咗對腳係我到都好一段時間,本來都相安無事。
衰在睇住佢成對腳襠咗喺我面前,三叔又喺 ...
我想幫呀嫂“損”番乾淨D手指...

呢排收到啲pm話我個post早期啲相太細,睇唔清楚。襯呢排未有啲咩新相可以post,無無聊聊。我upload咗以下呢嘅頁嘅大圖

Page: 14,17,20,22

大家不仿去呢幾頁欣賞下啲原圖順便重溫一下我同老婆早期嘅趣事

引用:
原帖由 sk263 於 2020-4-23 05:52 發表 查看引用來源
你老婆咁多汁就真係要帶佢去推油按摩,我次次按完等技師走咗之後都會檢查下佢下邊,次次都好多汁,問佢點解佢話推pat pat同大髀內側嗰陣時候舒服到漏咗出嚟(正骨),然後大戰一場瞓醒先走返香港。 ...
咁師兄,你按時搵男定女幫老婆按

多謝師兄更新相片,可唔可以更新
P.172海棠春睡嗰張
P.198最後穿白恤衫短裙嗰幾張
呢幾張相我覺得啊嫂好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆