上一頁下一頁
發新話題

徵 傾得心事 既男女朋友或...................................男朋友 (27-32歲) (2)

收藏  |  訂閱
601  5.2k

引用:
原帖由 wrx328 於 2008-12-14 12:25 AM 發表 查看引用來源

絕對唔係黃色
你肯定~?:smile_41:

引用:
原帖由 wrx328 於 2008-12-14 12:26 AM 發表 查看引用來源

做隻貓、定做隻狗:smile_41:
做隻豬囉,豬都好可愛呀

引用:
原帖由 .Maymay. 於 2008-12-14 12:39 AM 發表 查看引用來源
咁有幾唔簡單呀,快D講啦:smile_22:
好就講其中一樣野:你會唔會三唔識七,又未見過面,就去批評你男朋友既屋企人呀:smile_41:

佢點講我都得,但講我屋企人,天皇都冇面畀。因為我最錫就係我屋企人

引用:
原帖由 wrx328 於 2008-12-14 12:38 AM 發表 查看引用來源
剩低可憐的小狗:smile_13: :') 冇人理
邊會冇人理呀,咁可愛唔捨得唔理喎:smile_35:

引用:
原帖由 snowman819 於 2008-12-14 12:45 AM 發表 查看引用來源
又黎say個hi先
你好,雪人...............

引用:
原帖由 wrx328 於 2008-12-14 12:47 AM 發表 查看引用來源

好就講其中一樣野:你會唔會三唔識七,又未見過面,就去批評你男朋友既屋企人呀:smile_41:

佢點講我都得,但講我屋企人,天皇都冇面畀。因為我最錫就係我屋企人
山草藥咩事咁慶

引用:
原帖由 wrx328 於 2008-12-14 12:47 AM 發表 查看引用來源

呢位 ching 講野好有道理

引用:
原帖由 .Maymay. 於 2008-12-14 12:43 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈.........用眼藥水做聖誕禮物,我都係第一聽XD
咁你送咩比我呀???????
送我畀你,你要嗎:smile_13: :smile_41:

引用:
原帖由 .Maymay. 於 2008-12-14 12:49 AM 發表 查看引用來源
你好,雪人...............
妳好 Maymay

引用:

下......佢見過你屋企人?
佢點講你屋企人呀~?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆