上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.3k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-28 10:55 發表 查看引用來源
未寫update前,我想講Athena同相澤呢對痴男怨女上演嘅「東京愛情故事」應該仲有兩update就完。今次呢個update冇乜鹹味,但對Athena同相澤個結果非常重要。而且我喺將Athena同相澤同我講嘅嘢,二合為一組合寫出嚟。因為佢哋 ...
同條女講去做雞一次 幫佢還債?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-28 12:52 發表 查看引用來源
同條女講去做雞一次 幫佢還債?
今日晏少少會再有update,但唔係你所諗。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-28 10:55 發表 查看引用來源
未寫update前,我想講Athena同相澤呢對痴男怨女上演嘅「東京愛情故事」應該仲有兩update就完。今次呢個update冇乜鹹味,但對Athena同相澤個結果非常重要。而且我喺將Athena同相澤同我講嘅嘢,二合為一組合寫出嚟。因為佢哋 ...
好緊張,等你更新呀!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-28 13:36 發表 查看引用來源
好緊張,等你更新呀!😬
收到,因為今朝公司有件文件要處理,又掛住上CNN睇侵侵同拜登debate,所以慢咗少少。。。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-28 13:38 發表 查看引用來源

收到,因為今朝公司有件文件要處理,又掛住上CNN睇侵侵同拜登debate,所以慢咗少少。。。
唔緊要,慢慢來啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-28 13:42 發表 查看引用來源
唔緊要,慢慢來啦!😬
一陣會再有update。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-28 14:56 發表 查看引用來源

一陣會再有update。
多謝定你先!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-28 13:38 發表 查看引用來源

睇到呢度越嚟越緊張!Thank you樓主。 做嘢緊要,樓主攪掂晒啲錢事先,慢慢再update!

長年CDR都忍唔住留言,實在太精彩,師兄加油呀!唔好爛尾呀

唔通係問河原夫婦借錢,然後留喺拉麵店打工?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆