上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(三)明朝古惑仔】第三十五集《淚別秦淮》(大結局)(P.46頁)

收藏  |  訂閱
779  303.0k

引用:
原帖由 M-man 於 2010-3-24 08:39 AM 發表 查看引用來源
等左好耐喇...劉兄
推左先睇
多謝支持!

引用:
原帖由 spamna 於 2010-3-24 08:56 AM 發表 查看引用來源
兩姊妹真係..淫賤不能移,好可惡,實在太....方謬啦,劉兄不怕,綠帽唔怕戴,最緊要除得快:smile_o01:  
是的!‥‥‥

Good...........................

引用:
原帖由 龍之火焰 於 2010-3-24 05:08 PM 發表 查看引用來源
老者伸出手,輕輕撫摸方雪綾的髮絲,說︰「寬恕他吧!誰無過錯,而且這不是他的錯,是他前世所做的錯事,他也在為自己所犯的錯『贖罪』呢!如果讓他知道此事,他也會很難過!」

佢其實係咪講緊發兄-.-
:smile_13: ‥‥‥

好.....................................

引用:
原帖由 Brian_Leung 於 2010-3-24 10:43 PM 發表 查看引用來源

講緊應該係發兄既前生,即係劉三貴吧

果個老者會唔會係

『狄提芬.梵卓』老大公爵
是的,老『梵卓』大公爵,當年為了逃避葡萄牙『教會』的追殺,潛藏在中國!

引用:
原帖由 zip211 於 2010-3-24 10:50 PM 發表 查看引用來源
唔通發兄係佢地既....老爸?:smile_o14:
唔係!:smile_13:

引用:
原帖由 ryantsehk 於 2010-3-26 06:14 PM 發表 查看引用來源
好.....................................
多謝這位讀者的支持!

真係好好睇, 可能因為我鍾意睇"古裝" , 古代d女人好聽劉爺話, haha
有創意又有劇情
我覺得好睇過上一篇男教師...

不過我未睇過第一篇女主播, search到但死link..
可否再post過條link? thx!!!!

引用:
原帖由 qqbbpp 於 2010-3-26 06:21 PM 發表 查看引用來源
真係好好睇, 可能因為我鍾意睇"古裝" , 古代d女人好聽劉爺話, haha
有創意又有劇情
我覺得好睇過上一篇男教師...

不過我未睇過第一篇女主播, search到但死link..
可否再post過條link? thx!!!!

http://i ...
很高興閣下歡喜這個故事,事實上,我自己也十分喜歡這個故事,這個故事很有意思,有很多道理問題讓讀者思考的,我寫得十分投入,不過,我知有很多讀者不喜歡古裝,這也沒辦法,很難同時滿足所有讀者的。
下面是『吸血女主播』link 。
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9526893

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆