上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

睇老婆正d......

表妹都正,不過我覺得呀嫂身形靚D!

引用:
原帖由 135k246 於 2020-4-7 21:36 發表 查看引用來源
表妹都正,不過我覺得呀嫂身形靚D!
我都覺得我老婆係正啲嘅 不過佢表妹都正 有時share吓第二條女等個post有啲新鮮感呀嘛

呢排偷影偷上癮 早幾日偷影完老婆表妹,今日又輪到老婆。
今朝瞓醒急尿入廁所痾 撞啱老婆沖緊涼,又心血來潮 見到咁 點忍到手?。。。

Sorry老婆

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-8 15:07 發表 查看引用來源
今朝瞓醒急尿入廁所痾 撞啱老婆沖緊涼,又心血來潮 見到咁 點忍到手?。。。

Sorry老婆 ...
阿嫂個Body真係無得輸...

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-8 15:07 發表 查看引用來源

Sorry老婆 ...
阿嫂個Body真係無得輸...

引用:

Sorry老婆 ...
阿嫂好得👍🏻👍🏻👍🏻

回覆 428# 最錫我老婆 的帖子

C hing多謝分享

引用:

Sorry老婆 ...
阿嫂身型fit到漏

回覆 3644# 最錫我老婆 的帖子

阿嫂身材真係正,師兄搵日朝早影埋正面呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆