上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.0k

引用:
原帖由 ogamilo 於 2009-1-31 05:30 PM 發表 查看引用來源
咁下次你留意下啦' 我都有興趣想知你的容量
哦~好丫~

引用:
原帖由 ogamilo 於 2009-1-31 05:36 PM 發表 查看引用來源
你用什麼容器浣腸呀?你灌晒時,有無浣到極限???
還覺得再可以浣多點嗎?
我果種係最初學者,最簡單果種,
一個有刻度量似眼淚型洗頭水0既容器,
連埋兩種唔同size的長管,分別可以洗灌陰同埋灌腸,
每次都沅到極限~

我覺得依家都夠啦~

引用:
原帖由 discord 於 2009-1-31 05:44 PM 發表 查看引用來源
我想問灌腸直接用水, 定係要用什麼特別藥水架?
用暖水,性商店果個人話其實唔洗咩特別藥水,因為太刺激條腸反而唔好~

引用:
原帖由 discord 於 2009-1-31 05:44 PM 發表 查看引用來源
我想問灌腸直接用水, 定係要用什麼特別藥水架?
兩樣都有用過^^

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-31 05:49 PM 發表 查看引用來源

用暖水,性商店果個人話其實唔洗咩特別藥水,因為太刺激條腸反而唔好~
因為太刺激一方面浣腸未可去到極限,未能原全洗淨到到大腸的便便,
一方面可以量量她的浣腸量,如你要用藥水的話,都是要先用暖水洗淨後,
如肚子還是覺得好多水難以排出的話,才可去試用一用,
因為藥水用得多會有依賴性.會好像飲咖啡一樣會上忍:smile_34:
大家明白嗎

引用:
原帖由 ogamilo 於 2009-1-31 06:02 PM 發表 查看引用來源

因為太刺激一方面浣腸未可去到極限,未能原全洗淨到到大腸的便便,
一方面可以量量她的浣腸量,如你要用藥水的話,都是要先用暖水洗淨後,
因為藥水用得多會有依 ...
哦~原來如此!!多謝師兄賜教~好詳細呀~

回覆 2# 的帖子

[email protected]
我是同好,男性.可以聯係.

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-31 06:08 PM 發表 查看引用來源

哦~原來如此!!多謝師兄賜教~好詳細呀~
不用客氣,大家都是後花園之人,只不過唔同是,
你是被玩後花園,我是玩別人的後花園^^

引用:
原帖由 ogamilo 於 2009-1-31 06:21 PM 發表 查看引用來源

不用客氣,大家都是後花園之人,只不過唔同是,
你是被玩後花園,我是玩別人的後花園^^
我其實都有玩過男友後門~用肛門專用震蛋,之後前面含佢~

引用:
原帖由 ogamilo 於 2009-1-31 06:02 PM 發表 查看引用來源

因為藥水用得多會有依 ...
唔明點解會上引?係唔係用左藥水會highD?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆