上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  12.1k

點解咁多人對三四萬有咁大反應? 只是一個小中產的收入吧了. 我身边的朋友多是月入十萬八萬那類中產, 大有人在呢!!!.....:smile_41:

引用:
原帖由 sabian 於 2008-10-31 11:36 PM 發表 查看引用來源

我都唔明點解硬係要男朋友有錢:smile_45:
哈哈, 有得揀做乜要同你崖窮?? 味就係咁簡單囉!! 小朋友.....:smile_30:

靚女梗可以有D要求喇!!!.....

引用:
原帖由 sisterSA 於 2008-11-2 05:08 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 有得揀做乜要同你崖窮?? 味就係咁簡單囉!! 小朋友.....:smile_30:
叻唔切:smile_45:

做人有要求係好嘅
但都要睇番自己條件
你係揾10蚊嘅人才
絕對揾唔到11蚊
我未見過妳
絕無貶意!

到左:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 sisterSA 於 2008-11-2 05:04 AM 發表 查看引用來源
點解咁多人對三四萬有咁大反應? 只是一個小中產的收入吧了. 我身边的朋友多是月入十萬八萬那類中產, 大有人在呢!!!.....:smile_41:
我都覺.....我以前好多男朋友都有錢架.....我身邊好多朋友都過左呢個數......其實結婚對象連呢個數都無???點結婚呀???好正常咋播,根本就係基本數字.....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-11-2 10:22 PM 發表 查看引用來源

我都覺.....我以前好多男朋友都有錢架.....我身邊好多朋友都過左呢個數......其實結婚對象連呢個數都無???點結婚呀???好正常咋播,根本就係基本數字.....:smile_13: :smile_13:
希望你的名稱改得相當好,得個望字。冇錯有錢大有人在不够像你只講錢的人一定不會選你

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                        ...
支持下先:smile_40:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-30 11:37 PM 發表
 最近識到一個會計師.....第一次見面我已好有感覺了,咁大個女第二次咋我,佢話佢都鐘意我.....本來諗住真的同佢一齊的話,我一心一意咁對佢了.....但....佢工作忙,不過我覺得,假如你真係緊張一個人的話,幾忙你都會打俾 ...
如果你選男朋友老公係以錢為大前題
那我可以話你知會計師算係professional工作最長時間但又最搵唔到錢的一類...垃圾
你可以放心唔需要再等呢個accountant喇...
佢不論時間與金錢都不會滿足到你的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆