上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 08:33 發表 查看引用來源

啜慣d 粗好多嘛

其實係淨係識得分開對腳俾人插, 自己好少插人, 技巧唔純熟
(插飲管果吓唔知做咩咁o係個面果度必出o黎, 睇住佢漏o架啦.. 人o既自然反應, 就快滴落我條裙度, 咁梗係隻手自動伸前,
咪落o左去人 ...
咁又係,珍珠奶茶條飲管對你黎講好似牙籤仔咁😂
而你少插人
你個下應該係即刻啜佢必出黎個度㗎
你咁大意,仲要滴係地毯

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 13:21 發表 查看引用來源
仲有透明膠水(拉得成C嗰類)。
女仔都會滴嘢落地氈㗎嘛,整手作嘢嗰陣。
唔好諗衰嘢呀!https://finance.discuss.com.hk/images/smilies/default2/s ...
係呀⋯好鍾意玩膠水整到拉C咁㗎
跟住要搓搓搓咁捽走佢
不如C兄親身示範整手作仔滴嘢落地下😝

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 13:50 發表 查看引用來源
一張床褥protector係絕不可少。
講個秘密你知...
小弟更大鑊!Bedhead同床頭燈(講真!)都有唔少...男性DNA。
下次住酒店,最好唔好摸呢兩樣嘢! ...
哈哈哈哈~

不如你開個新PO, list 出你住過o既酒店, 俾其他女性版友小心

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 13:38 發表 查看引用來源
我都想!左髀飯走汁!
對某識食(自稱)嘅C姐嚟講,「靚仔」嘅定義好似係:四四正正+夠黑+蘑菇頭+青筋暴現。
左髀比你,我食右髀
C姐真識食😋

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-27 14:01 發表 查看引用來源
咁又係,珍珠奶茶條飲管對你黎講好似牙籤仔咁😂
而你少插人
你個下應該係即刻啜佢必出黎個度㗎
你咁大意,仲要滴係地毯
哎呀
已經同人講o左n 次對唔住, 用肉體償還o左, 仲承諾埋以後有咩o野食晒飲晒先上車
仲想我點呀?
唔好再鬧好唔好

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-27 13:38 發表 查看引用來源
我都想!左髀飯走汁!
對某識食(自稱)嘅C姐嚟講,「靚仔」嘅定義好似係:四四正正+夠黑+蘑菇頭+青筋暴現。
走汁?
果個甜甜地o既豉油?
你仲係人o黎o既? 個汁撈飯先最好食!

我都好耐冇食燒鵝脾, 淨係食大王中間果隻脾
同樣地需要多汁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 14:21 發表 查看引用來源

哎呀
已經同人講o左n 次對唔住, 用肉體償還o左, 仲承諾埋以後有咩o野食晒飲晒先上車
仲想我點呀?
唔好再鬧好唔好
黎緊再買多次珍珠奶茶上車飲
插個陣要咇汁出黎
見到漏即刻係大王面前啜
啜完要講「你咁粗我都啜到一滴不留,呢d小兒科」😝
點會鬧你呢😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 14:26 發表 查看引用來源

走汁?
果個甜甜地o既豉油?
你仲係人o黎o既? 個汁撈飯先最好食!

我都好耐冇食燒鵝脾, 淨係食大王中間果隻脾
同樣地需要多汁
C姐咩都要多汁😂
無汁不歡
最好爆汁

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-27 04:05 PM 發表 查看引用來源
係呀⋯好鍾意玩膠水整到拉C咁㗎
跟住要搓搓搓咁捽走佢
不如C兄親身示範整手作仔滴嘢落地下😝
咁你食pizza嗰陣,係咪都鍾意將啲芝士拉成好長好長嘅C?好誘惑喎個畫面!
如果我整手作仔,應該唔止會係滴出嚟。而會係...爆。
不過爆到一地都係,我怕大王鬧!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 04:11 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈哈~

不如你開個新PO, list 出你住過o既酒店, 俾其他女性版友小心
我就冇所謂呀!我仲知道好多酒店嘅秘聞。不過講咗出嚟,以後你哋住酒店時有陰影就...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆