上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  595.2k

DIY at office

其實啊姨有個秘想同你地講~

今日讀完你地D回復, 在Office一路reply一路Q實對腳, 用大肶自磨.....

但最後真是頂唔順 ....要入廁所DIY

底底已經都濕到著唔反! 整個下午無底底著 最哀是你地!!!

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 03:00 PM 發表 查看引用來源
其實啊姨今日讀完你地D回復, 在Office一路Q實對腳, 用大肶自磨.....

咁有無戴Bar呀~~~

Dear All,

Got to go!! have a nice weekend

Bye:smile_o09:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 03:00 PM 發表 查看引用來源

今日讀完你地D回復, 在Office一路reply一路Q實對腳, 用大肶自磨.....

遲D可能要帶埋旦旦返工,用嚟止痕先至得

回覆 353# 的帖子

I want to view your photo,too . May I ?

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 03:09 PM 發表 查看引用來源
Dear All,

Got to go!! have a nice weekend

Bye:smile_o09:
靚靚淫妻,今晚仲有冇新相呀,
睇住妳d相,長打長有呀

得閒摸下妹妹....

點樣專心工作呀
引用:
原帖由 MsSpicy 於 1/11/2013 03:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:

引用:
咁 唔敢 係 office hr 同你 blow yellow water ..:smile_13:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 15:00 發表 查看引用來源

不如送支搖搖筆比spicy姐您, 插實個窿窿, 您或者唔會咁到成褲都係呢,,,呵呵。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆