上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.7k

引用:
原帖由 福佳始終有狸 於 2009-7-25 12:46 PM 發表 查看引用來源

多谢哥仔:smile_40:

好很可惜...女...我都揾咁:smile_22:

我大佬個铺d女走Q哂:smile_27:
比人撬曬:smile_o06:
過左場呀:smile_o04:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-25 12:50 PM 發表 查看引用來源

我地係咪要摺左呢度, 去另外D POST呢.......:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-25 12:52 PM 發表 查看引用來源

我地係咪要摺左呢度, 去另外D POST呢.......:smile_13:
做咩要接呀~~~無生意呀 ~~

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-25 12:52 PM 發表 查看引用來源

有無遣散費計返過我:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-25 12:50 PM 發表 查看引用來源

係閃Q哂 or 比佢包哂,獨食, 佢一貫作瘋:smile_o02:

求人不如求己,再揾過,唔會dry :smile_o13:

引用:
原帖由 福佳始終有狸 於 2009-7-25 12:56 PM 發表 查看引用來源

係閃Q哂 or 比佢包哂,獨食, 佢一貫作瘋:smile_o02:

求人不如求己,再揾過,唔會dry :smile_o13:
去邊度搵...帶1, 2件索既入黎好喎:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-7-25 12:12 PM 發表 查看引用來源

早晨!!!!定左時間地點未呀?:smile_o10:
你地問iris :smile_38:

引用:
原帖由 殘劍 於 2009-7-25 12:58 PM 發表 查看引用來源

你地問iris :smile_38:
尋晚問左啦.....佢話唔知咩事喎.........:smile_45:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-7-25 12:57 PM 發表 查看引用來源

去邊度搵...帶1, 2件索既入黎好喎:smile_o06: :smile_o06:
女...要嘅時侯就屎Q哂...唔要嘅時侯就左Q住哂

搭你先,我撚住等陣去HK 人流最高嘅 MK, 嘅女公廁門口, 慢慢攔, 見M嘅即上前搭傘,實避唔到我:smile_04:

午安 ~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆