上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 7)~13/6 創興打邊邊團~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.8k

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-5-31 06:28 AM 發表 查看引用來源

入黎成徵唔追下post點博fd wo:smile_o01:
hahahha!! 傻啦!! 我都係新加入架咋...

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 06:30 AM 發表 查看引用來源
下次上黎留意第一頁會公布
哦.. 好丫好丫!!! 到時你會出現麻?! 你地本身見過未?

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-5-31 06:26 AM 發表 查看引用來源

我係男仔黎ka:smile_o12:
你地甘早都未訓ge:smile_o14:
我今日放假,無咁早訓,你呢?

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 06:30 AM 發表 查看引用來源

hahahha!! 傻啦!! 我都係新加入架咋...
我都係第一次入黎le個post ja:smile_o11:
你聽日係米dayoff唔駛番工le:smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 06:31 AM 發表 查看引用來源
我今日放假,無咁早訓,你呢?
我過多一陣就訓la...le排心情唔係甘好....訓唔著:smile_o03:

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-5-31 06:31 AM 發表 查看引用來源

哦.. 好丫好丫!!! 到時你會出現麻?! 你地本身見過未?
我多數會出現。好多都未包括我,我未去過版聚。

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 06:33 AM 發表 查看引用來源
甘你同過樓主佢地出去玩過未:smile_13:

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-5-31 06:33 AM 發表 查看引用來源

我過多一陣就訓la...le排心情唔係甘好....訓唔著:smile_o03:
工作問題定感情問題?

引用:
原帖由 KC公仔 於 2009-5-31 06:33 AM 發表 查看引用來源

做咩心情唔好呀?

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-31 06:33 AM 發表 查看引用來源
好丫!!! 我會好好考慮一下!! hhahhaaaa

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆