上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  8.3k

引用:
原帖由 長瀨... 於 5-2-2009 10:13 發表 查看引用來源

踢9-11, 地點又係麥花臣, 仲要係友賽....:smile_45:
我完全諗唔到會有唔爆棚既可能性囉.....:smile_30: :smile_30:
以前試過好似8-10定9-11既麥花臣友賽, 我地一隊有成接近30人出現....:smile_27:
盛況空前:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-2-5 10:13 AM 發表 查看引用來源
正常反應       btw, 你仲有條阿仙奴喺我果樹..........:smile_44:
下星期二城門谷你ok唔ok?:smile_41:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-5 10:21 AM 發表 查看引用來源

衰豬~~~

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-5 10:21 AM 發表 查看引用來源

盛況空前:smile_30: :smile_30:
似球場晒馬多過似踢波, 兩邊加埋差唔多成50人.....:smile_30:

引用:
原帖由 長瀨... 於 2009-2-5 10:28 AM 發表 查看引用來源

似球場晒馬多過似踢波, 兩邊加埋差唔多成50人.....:smile_30:
同看台睇波人數睇齊:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-5 10:31 AM 發表 查看引用來源

麥花臣都要扯紅旗....

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-5 10:21 AM 發表 查看引用來源

應該ok, 到時帶返俾你:smile_38:

引用:
原帖由 長瀨... 於 2009-2-5 10:13 發表 查看引用來源

踢9-11, 地點又係麥花臣, 仲要係友賽....:smile_45:
我完全諗唔到會有唔爆棚既可能性囉.....:smile_30: :smile_30:
以前試過好似8-10定9-11既麥花臣友賽, 我地一隊有成接近30人出現....:smile_27:
何其壯觀呀:smile_30:
引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-5 10:31 發表 查看引用來源

我相信看台上面好大部份既人都唔係睇波:smile_44:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-5 10:09 AM 發表 查看引用來源
尋日仲驚冇人踢添, 點知....爆晒棚.....:smile_45:
好彩睇到你依個post,按過去睇睇,如果唔係仲以為得5 個
仲諗住路過黎踼,而家o係屋企食飯好過:smile_40:

引用:
原帖由 基斯黃 於 2009-2-5 12:20 發表 查看引用來源

好彩睇到你依個post,按過去睇睇,如果唔係仲以為得5 個
仲諗住路過黎踼,而家o係屋企食飯好過:smile_40:
茶水阿姐有無得諗:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆