上一頁下一頁
發新話題

徵男女老幼(18-108)朋友, 最緊要係真心做朋友 Season 8之你地去晒邊

收藏  |  訂閱
737  6.7k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-25 08:47 AM 發表
:smile_38: :smile_38: :smile_38: 晨早一現, 親愛既各位
聖誕節快樂呀   
你做咩共早彈出黎呀:smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-25 08:47 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: :smile_38: :smile_38: 晨早一現, 親愛既各位
聖誕節快樂呀   
小妹...早晨呀:smile_38:你咁早嘅,無去街吖

食飽飯入,聖誕快樂:smile_38:

引用:
原帖由 athenaching 於 2008-12-25 09:59 AM 發表 查看引用來源

小妹...早晨呀:smile_38:你咁早嘅,無去街吖
就係有街去, 先甘早彈出黎麻,
陪我呀哥上大陸按摩呀:smile_46: :smile_46:
引用:
原帖由 nick` 於 2008-12-25 09:37 AM 發表 查看引用來源

你做咩共早彈出黎呀:smile_30:
特登一早彈出黎嚇鬼麻

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-25 11:13 PM 發表

就係有街去, 先甘早彈出黎麻,
陪我呀哥上大陸按摩呀:smile_46: :smile_46:

特登一早彈出黎嚇鬼麻
咁你摩D咩返黎呀:smile_30:
唔巧以樹你嚇我唔死:smile_38:
仲係樹:smile_34:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-12-25 11:16 PM 發表 查看引用來源

咁你摩D咩返黎呀:smile_30:
唔巧以樹你嚇我唔死:smile_38:
仲係樹:smile_34:
個度得姐姐仔, 無哥哥仔, 所以無摩到野呀:smile_13: :smile_13:
:smile_38: 我下次會再努力d嚇死你

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-25 11:36 PM 發表

個度得姐姐仔, 無哥哥仔, 所以無摩到野呀:smile_13: :smile_13:
:smile_38: 我下次會再努力d嚇死你
摩住D姐姐仔定下先羅:smile_30:
下次落力D喇

引用:
原帖由 nick` 於 2008-12-25 11:39 PM 發表 查看引用來源

摩住D姐姐仔定下先羅:smile_30:
下次落力D喇
:smile_13: :smile_13: 我唔摩姐姐仔嫁, 一陣人定以為我鐘意女仔的話
:smile_34: :smile_34: 我以後仲點去搵食呀

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2008-12-25 11:40 PM 發表
:smile_13: :smile_13: 我唔摩姐姐仔嫁, 一陣人定以為我鐘意女仔的話
:smile_34: :smile_34: 我以後仲點去搵食呀
叫你摩下人比教下者:smile_30:
唔系叫你去搞D姐姐呀:smile_44:
你都有野食喇仲要去揾:smile_27:

大家好~~~MERRY X"MAS

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆