上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  70.0k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-10 12:28 AM 發表 查看引用來源

潮吹其實係點? 聽就聽得多但未試過
你點分唔係急尿既
----------------------------------
hi 上海妹返左...!

試過幾次....! ....d 味道...淡淡.....!....真係唔同尿...雖然我未試過尿....但真係唔同....呢....!

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-10 12:31 AM 發表 查看引用來源

係有個位響恥骨上, 會突然暖暖地
跟住就噴, 會聽到水聲
射時係咪好似人地講到咁,好似噴水咁架?

引用:
原帖由 belle39 於 2008-12-10 12:31 AM 發表 查看引用來源

係有個位響恥骨上, 會突然暖暖地
跟住就噴, 會聽到水聲
-------------------------------------------------
你亦試過潮吹 ????

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-10 12:36 AM 發表 查看引用來源

--------------------------------------------------------------------
當時噴到我成面都係.....!!!!! 仲要連續幾野......!!!!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-10 12:36 AM 發表 查看引用來源

-----------------------------------------------------------------
同男人射精, 差唔多....!!!

hi all, i m back

is it like wt i saw in AV?

引用:

會呀, 一下一下咁噴
d人話AV呃人係唔識, 無技巧姐:smile_45:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-10 12:37 AM 發表 查看引用來源

-------------------------------------------------
你亦試過潮吹 ????
試過呀
唔係點分享呀~

下次再同你分享.....!

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-10 08:31 AM 發表 查看引用來源
下次再同你分享.....!
咁早啊你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆