上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 03:38 PM 發表 查看引用來源

燒鵝要食左髀㗎!成日聽人咁講㗎
Google彈出訪問某燒鵝大王話「因為鵝休息時,會單腳站立,左腳站地,右腳屈縮,由於運動量較右腳多,肉質較結實有層次。吃起來的確有分別。」 ...
原來咁有學問?我冇諗得咁複雜㗎喎。偏愛左髀只係因為擺碟時個賣相順眼啲。😋
睇落順眼,食起上嚟都會好味啲!同「碌嘢靚仔啲會好含啲」道理完全一樣。
唉,講到我好肚餓添。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-24 14:27 發表 查看引用來源

咁都得?
好難證實啫, 除非兩隻髀自己獨吞, 我唔會咁衰o既
可以兩隻髀大家一齊食下睇下個分別😉

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-24 16:01 發表 查看引用來源
有嘢俾佢啜,唔擒青就假啦。前世未啜過咁!
除咗甜野,其實...好多嘢都係好棹忌滴咗落地氈度。
蛇蛇C姐平時會啜到一滴都不漏⋯個日失準呀佢
咁仲有咩呢? 係咪⋯⋯白膠漿?😂

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-24 16:22 發表 查看引用來源
原來咁有學問?我冇諗得咁複雜㗎喎。偏愛左髀只係因為擺碟時個賣相順眼啲。😋
睇落順眼,食起上嚟都會好味啲!同「碌嘢靚仔啲會好含啲」道理完全一樣。
唉,講到我好肚餓添。 ...
個位老闆咁解釋囉
擺碟時個賣相順眼d🤔 我會留意下左係咪放我好睇過右
咁下要同人講返句一睇就知你碌嘢肯定好好含,咁靚仔!😂
攪到我都好想食燒鵝

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 18:20 發表 查看引用來源

蛇蛇C姐平時會啜到一滴都不漏⋯個日失準呀佢
啜慣d 粗好多嘛

其實係淨係識得分開對腳俾人插, 自己好少插人, 技巧唔純熟
(插飲管果吓唔知做咩咁o係個面果度必出o黎, 睇住佢漏o架啦.. 人o既自然反應, 就快滴落我條裙度, 咁梗係隻手自動伸前,
咪落o左去人地地氈上面囉 )

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-24 16:01 發表 查看引用來源
有嘢俾佢啜,唔擒青就假啦。前世未啜過咁!
除咗甜野,其實...好多嘢都係好棹忌滴咗落地氈度。
以下呢件事完全唔關我o既事...

是咁的, 我地床上的確係有一灘小小o既污糟
再講一次, 完全唔關我o既事
係大王...
好耐之前有一次戴住套射o左, 除落o黎果陣滴落床單, 再透o左落床褥上面
好在淨係一蚊銀左右o既 size, 再大灘d 以為佢癩尿

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 08:20 PM 發表 查看引用來源
...
仲有透明膠水(拉得成C嗰類)。
女仔都會滴嘢落地氈㗎嘛,整手作嘢嗰陣。
唔好諗衰嘢呀!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 08:23 PM 發表 查看引用來源
個位老闆咁解釋囉
擺碟時個賣相順眼d🤔 我會留意下左係咪放我好睇過右
咁下要同人講返句一睇就知你碌嘢肯定好好含,咁靚仔!😂
攪到我都好想食燒鵝 ...
我都想!左髀飯走汁!
對某識食(自稱)嘅C姐嚟講,「靚仔」嘅定義好似係:四四正正+夠黑+蘑菇頭+青筋暴現。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 10:33 AM 發表 查看引用來源
...
自己好少插人
...
咁謙?我唔係人嚟㗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-27 10:46 AM 發表 查看引用來源

...
一張床褥protector係絕不可少。
講個秘密你知...
小弟更大鑊!Bedhead同床頭燈(講真!)都有唔少...男性DNA。
下次住酒店,最好唔好摸呢兩樣嘢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆