上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  633.9k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 12:54 PM 發表 查看引用來源

當日坐低, 我有當面同佢倒歉, 佢相反問左我一個問題, 如果當日我地係繼續走落去, 我可唔可以保證今天大家仍可以保持到美好關係.

對於大家來講, 將十幾年的屈結打開, 是一件好事. 大家亦知道對方的記憶沒有忘記, ...
係咪個個重遇”那些年”都會問呢D問題?我都有問我個”那些年”,我話如果當年一齊結左婚,2X年後既今天可能已經離左婚了,所以,回憶總是溫柔的...

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 11:47 AM 發表 查看引用來源
我跟P的第二次冷戰, 時間日子實在太難過, 佢有佢飛, 我有我忙, 佢係香港時, 有時我收工後, 都唔想返屋企. 但我曾來無因為冷戰, 做過任何對唔住P的事.

還記得一次, 她又飛了, 我約了朋友去飲酒, 很早我就有點醉, 帶 ...
當時火遮眼對方講乜都會係錯,所以有乜事最好講清楚唔好估估下。

以後唔好咁手多派乜俾你都接

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-30 01:08 PM 發表 查看引用來源
係咪個個重遇”那些年”都會問呢D問題?我都有問我個”那些年”,我話如果當年一齊結左婚,2X年後既今天可能已經離左婚了,所以,回憶總是溫柔的...
有幾多人對婚姻有100%信心!?

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-30 01:43 PM 發表 查看引用來源

當時火遮眼對方講乜都會係錯,所以有乜事最好講清楚唔好估估下。

以後唔好咁手多派乜俾你都接

現在派金也不接呀!

睇到我睇濕濕...第一次睇引版睇到我咁

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-30 02:13 PM 發表 查看引用來源

有幾多人對婚姻有100%信心!?

至少我冇,我連50%都冇

引用:
原帖由 agogock 於 2013-11-30 03:39 PM 發表 查看引用來源
睇到我睇濕濕...第一次睇引版睇到我咁
謝謝眼濕濕的支持.下一編我會寫返D情慾既經歷.......

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-30 04:11 PM 發表 查看引用來源
至少我冇,我連50%都冇
我唔多得你幾多. anyway, 自己覺得開心就好!:smile_34:

我覺得師兄你同P嘅往事應該POST去其他版比多D人睇
讓更多年輕人反思

引用:
原帖由 youzyu24 於 2013-11-30 04:35 PM 發表 查看引用來源
我覺得師兄你同P嘅往事應該POST去其他版比多D人睇
讓更多年輕人反思
哈哈, 其他版可能唔太歡迎我,

再來我會寫返D情慾野, 不竟呢面係引版, 點都要尊重返這面主題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆