上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第35回)祝雀仔8月28日生日快樂(留意第一頁活動內容)

收藏  |  訂閱
1.5k  31.2k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:45 AM 發表 查看引用來源

講起食...我琴日真係比個大仔笑鬼死我呀

咁原本plan 左去食mcdonald 架啦....點知我老公就話食KFC 叫我地買返去食, 我個仔又唔想食喎...但又好鬼馬咁同個DADDY 講話, DADDY 食KFC 好貴呀, 唔好食啦.....成$13 ...
你個仔得你真傳~:smile_o11:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 11:48 AM 發表 查看引用來源

早晨呀~西門~:smile_o01:
早晨澄澄,你個頭象好過引:smile_o01:

真係好鬼攰呀:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 TSCSC 於 2009-8-17 11:46 AM 發表 查看引用來源

我諗今次好可能唔得.....:smile_o06:
你唔得博老命~但係可以同佢玩下咁呀~:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:49 AM 發表 查看引用來源

唔準你食左佢架喎
你個仔未夠10歲..我會忍住手架啦
引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

今日好跳得喎~:smile_o01:
我驚你睇我不到..咪跳多2野囉:smile_35:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:49 AM 發表 查看引用來源

今日閒d 呀?
呢排生意淡簿....:smile_o02:

引用:
原帖由 kaiching 於 2009-8-17 11:50 AM 發表 查看引用來源

你個仔得你真傳~:smile_o11:
係喎...真係虧佢諗得出...仲要講得出口o個野先頂癮喎

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-17 11:47 AM 發表 查看引用來源

唔係準備請我食飯既人咩?
:smile_o05: 你食咩...kfc...定m記:smile_o01:

引用:
原帖由 TSCSC 於 2009-8-17 11:50 AM 發表 查看引用來源

早晨澄澄,你個頭象好過引:smile_o01:
多謝哂你的稱賞~:smile_o11:
但係我都唔記得左係邊到搵返黎LU~
:smile_o01:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-17 11:51 AM 發表 查看引用來源
真係好鬼攰呀:smile_27: :smile_27:
琴晚好夜先訓呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆