上一頁下一頁
發新話題

誠徵35-45歲男友 -part 2

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 大宅男 於 2009-8-14 09:40 AM 發表 查看引用來源
...樓主....又系蛇王上網....??
我未返工,咁你系蛇王上網....??:smile_o10:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 09:40 AM 發表 查看引用來源

其實無規定,跟部門。你肯返人工咪高啲,我窮咪要辛苦啲
肯返人工咪高?
唔係173 173 牙?

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-8-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15: iamgambler....

明晚就有波睇......

得閒可以去禾個POST講下波經...

唔好系樹阻住樓主:smile_o01:
你都識唔好意思:smile_o05: 進步了喎:smile_o12:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 09:42 AM 發表 查看引用來源

我未返工,咁你系蛇王上網....??:smile_o10:
................ ...o薯.... ..我得閒啫....

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-8-14 09:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_o15: iamgambler....

明晚就有波睇......

得閒可以去禾個POST講下波經...

唔好系樹阻住樓主:smile_o01:
咁好啦, 聽晚見

引用:
原帖由 iamgambler 於 2009-8-14 09:42 AM 發表 查看引用來源

肯返人工咪高?
唔係173 173 牙?
crazy:smile_o14: 你咁講一定知你新黎,向度傾開的朋友都知我唔講依啲,一講我便block 他msn. 我是正經人家搵男友:smile_o05:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 09:46 AM 發表 查看引用來源

crazy:smile_o14: 你咁講一定知你新黎,向度傾開的朋友都知我唔講依啲,一講我便block 他msn. 我是正經人家搵男友:smile_o05:
......樓主想識咩嘢類型男人呀...??:smile_53:

引用:
原帖由 大宅男 於 2009-8-14 09:44 AM 發表 查看引用來源
................ ...o薯.... ..我得閒啫....
懶鬼:smile_o04:

引用:
原帖由 35girl 於 2009-8-14 09:46 AM 發表 查看引用來源

sorry, 我真係新黎, 無心得罪, 只係見識少, 唔知文員都可返夜姐. 無心無心

你地真係無人陪我去美食展呀:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆