上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第32回)祝心大人8月14日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  28.4k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-12 02:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 但我明白咩叫無左薯仔既咖哩牛腩飯...唔係咖哩牛腩飯:smile_13:
但我都會食得好開心

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-12 02:50 PM 發表 查看引用來源

但我都會食得好開心
唔係一定需要佢..但少左佢好似有D美中不足~:smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-12 02:48 PM 發表 查看引用來源

呢個先係最唔掂呀~:smile_45: ~~
今日睇news 佢話佢第一次做主持

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-12 02:52 PM 發表 查看引用來源

唔係一定需要佢..但少左佢好似有D美中不足~:smile_30:
粗粗地食住先啦...下次先加返d 薯仔囉

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-12 02:56 PM 發表 查看引用來源

粗粗地食住先啦...下次先加返d 薯仔囉
:smile_30: :smile_30: 無計啦..餓起上黎..有冇都要食架啦~

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-12 02:55 PM 發表 查看引用來源

今日睇news 佢話佢第一次做主持
佢係第一次呀:smile_45: ............我睇左第一集..佢主持一D都不好睇~:smile_22:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-12 03:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: 無計啦..餓起上黎..有冇都要食架啦~
大蕉 ~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-12 03:00 PM 發表 查看引用來源

題外話呀~~
關於星光既
我未聽過有人唱英文歌唱得咁難聽架....英文歌最易唱架啦...都可以唱成咁既:smile_27:

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-8-12 03:02 PM 發表 查看引用來源

大蕉 ~
香蕉好食D:smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-12 03:01 PM 發表 查看引用來源
佢係第一次呀:smile_45: ............我睇左第一集..佢主持一D都不好睇~:smile_22:
係唔掂...好唔掂添

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆