上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

回覆 367# 最錫我老婆 的帖子

對腳冇得輸好鬼正 仲要咁多圖好似live咁

終於睇哂, 好正

你老婆咁肯玩,ching 你好幸福。老婆仲越來越開放,ching又有諗頭玩得開心。

仲有冇格仔,大張圖比我地分享現場刺激感。真係難得一遇的好post,我會keep 著追落去,好吸引呀~

澳洲之旅接近完結嘅其中一日係我同老婆兩個自己搭火車去動物園,嗰日三叔同我個妹想去酒廠,不過我同老婆又想去動物園但係時日無多所以最後唯有分開行動。

難得一日同老婆二人世界,上到火車發覺周圍都冇乜人,其實睇得露出嘅野多,見過好多人野外露出講真我同老婆多數都係玩開走光引身邊嘅人,但係所謂嘅野外露出又真係冇乜點試過。所以我見嗰日淨係得我同老婆兩個,又嚟到異地,仲要難得㗎火車冇乜人所以就膽粗粗𠱁下老婆玩。

點知個老婆𠱁兩𠱁竟然就話ok喎,本來火車要買飛同畫o西位,但係我哋附近真係冇乜人,最多都係我哋前後隔幾個位先有兩家西人,坐咗咁耐久唔久會有啲人行過去廁所(因為我哋坐近廁所)同埋啲公作人員巡下咁。所以我叫老婆坐過對面。

老婆嗰日著件黑色連身短裙加黑絲。老婆坐咗過去對面之後開頭都唔知點敢有啲緊張,但係坐耐咗之後就冇咁緊張,就開始放啦。。。

老婆以咁嘅姿勢睇咗陣風景

期間有個鬼佬迎面向住老婆行過去廁所,雖然個鬼佬背住我但係我都見佢個頭向住我老婆個方向望。老婆繼續keep住望住個窗睇風景。

之後可能因為已經有人行過嘅關係,老婆開始越嚟越放, 個衰婆將張食飯抬放落嚟然後直接將隻腳放上去,老婆雙腿已經中門大開

老婆keep住呢個姿勢一段時間都冇人行過,忽然間老婆合埋對眼,然後冇耐就有個黑鬼行過,雖然個黑鬼都係背住我但係我都係清楚件到佢望住我老婆,佢經過我老婆嗰陣仲明顯特登行慢啲望,個黑鬼入咗廁所之後老婆先擘返開對眼望過嚟笑,話好彩扮瞓,問我個黑鬼有冇望。我就照直同老婆講返個黑鬼望實仲專登行慢啲嚟𥄫佢添。老婆仲話個黑鬼咁𥄫法如果佢唔係扮瞓著咗嘅話實會尷尬死。

之後黑鬼去完廁所返嚟老婆即刻維持同一個姿勢繼續扮瞓,個黑鬼經過老婆嗰陣仲要一路行過個頭一路回頭𥄫到老婆實一實,完全冇望過我一眼。

之後老婆越嚟越放,見一排都冇人經過,個衰婆竟然咁樣。。。

仲要整個飛吻我嘆,老婆一路keep住擘開對腳,一路望住睇下有冇人,忽然間佢合返埋對腳,扮o西啱啱瞓醒,坐返好著返對鞋,起身。。原來係個黑鬼又再行過。老婆企咗起身諗住行返過嚟我到,但係個黑鬼啱啱阻住咗佢,個黑鬼停低讓老婆過先,老婆微笑thank you佢然後側身行過,因為火車條行人道好窄,所以老婆要攝過個黑鬼,老婆過嚟嗰陣對波仲要貼住黑鬼隻手臂行過。

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-2-28 12:07 發表 查看引用來源
澳洲之旅接近完結嘅其中一日係我同老婆兩個自己搭火車去動物園,嗰日三叔同我個妹想去酒廠,不過我同老婆又想去動物園但係時日無多所以最後唯有分開行動。

難得一日同老婆二人世界,上到火車發覺周圍都冇乜人,其實睇得露出 ...
頭香,師傅你未改首頁
正啊,忠實擁躉

多謝師兄,有冇再激啲露出

回覆 373# 最錫我老婆 的帖子

定力少d 睇你post都會射 好正救命

回覆 3424# 最錫我老婆 的帖子

你兩公勁好玩,好欣賞呀嫂懂得享受露出快感

回覆 3424# 最錫我老婆 的帖子

師兄咁近廁所點解唔叫呀嫂除埋底底玩?

引用:
原帖由 你幫我改埋佢 於 2020-2-28 21:43 發表 查看引用來源
師兄咁近廁所點解唔叫呀嫂除埋底底玩?
佢話第一次咁玩始終都有啲驚 唔想一嚟就玩到咁激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆