上一頁下一頁
發新話題

玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

收藏  |  訂閱
793  95.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:13 AM 發表 查看引用來源

梗係啦,最鐘意果個都比自己插緊仲點會想其他丫?:smile_46:
我想師兄咁感性會唔會真心鐘意左sp其中一人打算長發展落去架??:smile_41:

希望師兄早日達到靈慾一致0既境界啦~
呵呵,我的SP們....應該唔會"長遠發展下去"

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-2 11:15 AM 發表 查看引用來源

對唔字:smile_19:
黎到呢到, 見到你 d post, 無法感性, 只有性 :smile_35:
喂喂我d post都好sweet有性有愛架喎~:smile_13:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-6-2 11:17 AM 發表 查看引用來源

呵呵,我的SP們....應該唔會"長遠發展下去"
原來男人性同愛真係可以分得好開~

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 11:17 AM 發表 查看引用來源

兩副面孔~~~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
不過我都明有好多事係知易行難~~~~~:smile_45: :smile_45:
兩幅面孔.....呢四個字其實係非常貼切的,戴面具做人,人前人後兩個人,是的,對,事實確實如此

當我和SP享受性愛時,我知道這是真的我;當我知道老婆最近腰酸骨痛,我靜雞雞去街市買料煲一煲"土伏苓巴戟五指毛桃煲瘦肉"給她去濕,煲湯時和斟湯給她時心裡感到的溫馨,我也知道是我自己;兩個都是真的!

引用:
原帖由 Doer 於 2009-6-2 11:22 AM 發表 查看引用來源

兩幅面孔.....呢四個字其實係非常貼切的,戴面具做人,人前人後兩個人,是的,對,事實確實如此

當我和SP享受性愛時,我知道這是真的我;當我知道老婆最近腰酸骨痛,我靜雞雞去街市買料煲一煲"土伏苓巴戟五指 ...
所以B姐講得啱~~~~男人真係可以將性同愛分得好開好開~~~~~~~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:20 AM 發表 查看引用來源

原來男人性同愛真係可以分得好開~
其實我只能說我係咁,或者我認識好多男人係咁,我都唔敢講個個都係咁,起碼,我但願你的男人唔係咁啦

我認識一個朋友,他愛錫老婆真係可以用錫到儂黎形容,幾乎老婆個心喜歡甚麼,他時常記在心上;有次約完SP完,他馬上記得老婆訓得唔好然後走去買盒寧心給她....

引用:
原帖由 bcm 於 2009-6-2 11:17 AM 發表 查看引用來源

喂喂我d post都好sweet有性有愛架喎~:smile_13:
如果睇sweet, 我都去咗情情愛愛啦 :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-6-2 11:25 AM 發表 查看引用來源

其實我只能說我係咁,或者我認識好多男人係咁,我都唔敢講個個都係咁,起碼,我但願你的男人唔係咁啦

我認識一個朋友,他愛錫老婆真係可以用錫到儂黎形容,幾乎老婆個心喜歡甚麼,他時常記在心上;有次約完SP ...
呢d係米就係d人話嘅 '去玩都要知定知時候返屋企'~~~~~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-6-2 11:22 AM 發表 查看引用來源

當我和SP享受性愛時,我知道這是真的我;當我知道老婆最近腰酸骨痛,我靜雞雞去街市買料煲一煲"土伏苓巴戟五指 ...
咁樣會唔會好辛苦呢??好似人格分裂咁....
同埋我好有興趣知你真係一d都唔鐘意你 d sp的嗎?
平時會唔會打下電話關心下對方?

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-2 11:24 AM 發表 查看引用來源

所以B姐講得啱~~~~男人真係可以將性同愛分得好開好開~~~~~~~
其實,我想問,有要好BF的女版友們,當你們見到呢版好多男人"性同愛分得好開",你會覺得:
1. 個個男人都係咁,但我自己個個就絕對唔會,我對他對自己都好有信心;還是
2. 個個男人都係咁,我自己個個都唔會例外,有些事情根本無法避免,亦無謂多講,順其自然?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆