上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.1k

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-30 10:30 PM 發表 查看引用來源

係呀!!兩個都幾high架,她的水都流到我的小弟弟和袋袋都濕晒!!:smile_38:
你sl都係多水之人喎~:smile_47:

妳條仔就辛苦d喇
成日都要攪幾獲

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 10:13 PM 發表 查看引用來源

我都知有D人會質疑我係咪係度寫甜故,
唉~佢地遇唔到我呢D咁貪玩姐~
唔代表世界上無人會玩到咁癲架麻~
佢地唔信咪由佢地囉~
b 姐我十卜你架
我睇咗你post 好耐架啦

:smile_47: :smile_47: 一定要支持

樓主我都是喜歡玩後花園之人^^我事前都好喜歡幫女朋友浣腸,
但我就玩得專業D,會用針筒式浣腸器玩,
我好喜歡量度我女朋友的浣腸量可以去到幾多公升的,
因為看著女朋友.浣腸後的線條特別性感,
之後先會給她排便便,在她便便時我都會好細心幫她按摸肚子
直到她排完便便後先去洗澡前戲^^

Very good information!  thank you for sharing!!

引用:
原帖由 kkksl 於 2009-1-31 01:04 AM 發表 查看引用來源
妳條仔就辛苦d喇
成日都要攪幾獲
咁咪節食囉~唔好番飛~:smile_13:
不過好似次次都唔得~:smile_30:

引用:
原帖由 皇阿哥 於 2009-1-31 01:38 AM 發表 查看引用來源

b 姐我十卜你架
我睇咗你post 好耐架啦
哈哈~多謝你先~:smile_40:
我只可以講~我0既經驗係100% real,
唔信咪算~

引用:
原帖由 bigjj883 於 2009-1-31 02:50 AM 發表 查看引用來源
:smile_47: :smile_47: 一定要支持
多謝你0既支持~

引用:
原帖由 ogamilo 於 2009-1-31 02:05 PM 發表 查看引用來源
樓主我都是喜歡玩後花園之人^^我事前都好喜歡幫女朋友浣腸,
但我就玩得專業D,會用針筒式浣腸器玩,
我好喜歡量度我女朋友的浣腸量可以去到幾多公升的,
因為看著女朋友.浣腸後的線條特別性感,:lovelin ...
師兄0既心得好好呀~thanks~!!!!
你都好細心喎~會替她按肚仔呢~!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆