上一頁下一頁
發新話題

[財財] 大除夕PARTY! HAPPY NEW YEAR 2009 (VOL. 2)

收藏  |  訂閱
748  7.4k

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-26 06:48 PM 發表 查看引用來源
係呀
我去投訴版
講多兩句
有個超版同我講
【再黎就ban Q 你 a/c】  
衰多事........:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-10-26 06:51 PM 發表 查看引用來源

放心我係d台係好友善既!講野唔好聽,但一定無敵意先!
咁即系   出黎啦   就好唔友善????

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-26 06:54 PM 發表 查看引用來源
句暗號聽講要燒住張美金講【出黎啦】咁架:smile_38:
我冇美金 :smile_27:
燒陰司紙有冇效呢你估:smile_13:
你試吓日元得唔得.....:smile_27:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 06:51 PM 發表 查看引用來源

不過有段時間冇用:smile_13:  
系咩............咁都萬幾分,如果冇停過咪幾萬分:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 06:54 PM 發表 查看引用來源

衰多事........:smile_45: :smile_30:  
我幫自己都叫衰多事:smile_14:
簫花咩把都唔使貢既:smile_45:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-26 06:54 PM 發表 查看引用來源
句暗號聽講要燒住張美金講【出黎啦】咁架:smile_38:
我冇美金 :smile_27:
燒陰司紙有冇效呢你估:smile_13:
呢句就一定冇事
不過最重要果句系..................

[fly]我愛香港討論區[/fly]

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-26 06:57 PM 發表 查看引用來源
我幫自己都叫衰多事:smile_14:
簫花咩把都唔使貢既:smile_45:
係咪玩吓唔得呀衰佬..............:smile_14:

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-26 06:54 PM 發表 查看引用來源

我都系聽果個飯堂咩野榮譽會員講咋
不過佢記性幾好架,應該唔會錯:smile_40: :smile_40:
KO,DDD定CEO呀:smile_14:

引用:
原帖由 司馬公安 於 2008-10-26 06:56 PM 發表 查看引用來源

系咩............咁都萬幾分,如果冇停過咪幾萬分:smile_14: :smile_14:
俾我係咁吹,我都唔知有幾多囉:smile_30:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-26 06:58 PM 發表 查看引用來源

係咪玩吓唔得呀衰佬..............:smile_14:  
叫得貢close:smile_14:
今次扇數:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆