上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.4k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 06:39 PM 發表 查看引用來源

唔可以話益佢地既,咁巧合遇返佢地,可唔可以話益我呢
不過今日分心做其他野,件事仲未寫完

簽名兩張相係佢果日幫我影咋,但就cut左露點部份
Angela...
咁你不叫我益下你...:smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-27 06:39 PM 發表

唔可以話益佢地既,咁巧合遇返佢地,可唔可以話益我呢
不過今日分心做其他野,件事仲未寫完

簽名兩張相係佢果日幫我影咋,但就cut左露點部份
Angela 你好!  呢D野無話邊個益邊個﹐你情我願大家 happy, 你先至識享受!
多謝你D新相﹐第一次見到你腋窩﹐又光滑又有曲線美感!  

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣
件事之前post過,最近有下文既,不過我好懶打字,有閒情先寫

----------------------------------------

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔 ...
終於出左下文^^
如果做果對手就正正

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-28 01:05 PM 發表 查看引用來源

天熱我好少跑山跑水塘架,行澗邊會多d

好突然,事關近年內地來港劫案係少左
不過馬鞍山郊野公園,城門水塘,八仙嶺熱門路線都係劫案熱點
我會避開唔跑呢d路,聽到有異常聲都會跑快兩步
搵人陪你跑咪安全小小

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-28 01:05 PM 發表 查看引用來源

天熱我好少跑山跑水塘架,行澗邊會多d

好突然,事關近年內地來港劫案係少左
不過馬鞍山郊野公園,城門水塘,八仙嶺熱門路線都係劫案熱點
我會避開唔跑呢d路,聽到有異常聲都會跑快兩步
其實你行山自己一個玩天體唔驚既咩???

回覆 335# 的帖子

你有幾狂同野.......................

真係頂唔順﹐angela太正啦
豐滿型身材﹐我最喜愛

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-24 01:07 AM 發表

有下文既,未有興緻寫啫
Angela 快快快寫埋下文!  好刺激!
I wonder how many more times they cum inside your pussy by the end of that day
Thanks Angela

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-23 02:51 AM 發表 查看引用來源
繼續傾野外樂趣
件事之前post過,最近有下文既,不過我好懶打字,有閒情先寫

----------------------------------------

自細住新界,可以話係自細通山走
平時中意郊外跑步,近年少左非法入境者出沒,所以唔 ...
點解名相到多咗條狗?  唔係玩人獸X?

好似違反版規喎!

等我 check check.

真係犯版規,Angela, 千祈唔好寫人獸X!

2. 嚴禁發表血腥、變態、暴力、嘔心,或涉及戀童、人獸、強姦、戀物 、非禮、與任何親屬發生親密行為等等內容
( 違者將被扣10-50分 , 再犯者會考慮禁言 )

簽名相真係引人死.....

我唸o個2個伯伯真係個個星期去撞你.....當尋寶..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆