上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
720  18.5k

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 08:22 發表 查看引用來源
陣味🤢🤮
佢真係怒火中燒🔥🔥🔥
大膽呀
真係唔講得笑 -.-
想當年未同大王住埋一齊, 佢間房同佢架車簡直係兩個世界
著住返工衫著住高爭鞋可以抱住我直接擲落佢張床, o係佢車飲珍珠奶茶滴o左一滴落地氈即刻屌9 我
一個月執一次屋都嫌多, 個個禮拜走去洗車抹呢樣抹果樣, 幫我沖涼都冇咁仔細...

狗公兄: Why?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-24 09:23 發表 查看引用來源

真係唔講得笑 -.-
著住返工衫著住高爭鞋可以抱住我直接擲落佢張床, o係佢車飲珍珠奶茶滴o左一滴落地氈即刻屌9 我
一個月執一次屋都嫌多, 個個禮拜走去 ...
有d男人對車係好執著㗎
你做乜咁心急啜d珍珠攪到滴落車😂 不過甜野真係好忌落係地氈⋯

我贊成要勤力洗下車⋯我見有d人部車污糟到呢⋯點忍受到?自己坐都唔舒服

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 10:04 發表 查看引用來源

有d男人對車係好執著㗎
你做乜咁心急啜d珍珠攪到滴落車😂 不過甜野真係好忌落係地氈⋯

我贊成要勤力洗下車⋯我見有d人部車污糟到呢⋯點忍受到?自己坐都唔舒服 ...
都係o既, 部車污糟我都未必想坐 只係諗唔通點解既然對個空間咁執著, 一個係著住出街衫先坐入去,
另一個係自己沖乾淨涼著住底褲就訓落去, 但對後者佢地可以咁求其要求咁低

啜珍珠果單o野... 確實係我唔好
為o左表示歉意同誠心悔改我答應大王自果日起, 手上o既o野食晒飲晒先上佢車

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-22 16:17 發表 查看引用來源
聽人講話左髀至好味,識食喎C兄😋
😂驗完腳要吮腳趾
點解要係左髀o既?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-24 13:04 發表 查看引用來源

點解要係左髀o既?
燒鵝要食左髀㗎!成日聽人咁講㗎

Google彈出訪問某燒鵝大王話「因為鵝休息時,會單腳站立,左腳站地,右腳屈縮,由於運動量較右腳多,肉質較結實有層次。吃起來的確有分別。」

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-24 12:56 發表 查看引用來源

都係o既, 部車污糟我都未必想坐 只係諗唔通點解既然對個空間咁執著, 一個係著住出街衫先坐入去,
另一個係自己沖乾淨涼著住底褲就訓落去, 但對後者佢地可以咁求其要求咁低

啜珍珠果單o野... 確實係我唔好 ...
因為車係男人嘅2奶黎㗎!

床嘅話,我識有女都係出完街可以返上床瞓⋯佢哋覺得唔污糟😵‍💫 只可以講大家對污糟嘅定義好唔同

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 13:38 發表 查看引用來源

燒鵝要食左髀㗎!成日聽人咁講㗎

Google彈出訪問某燒鵝大王話「因為鵝休息時,會單腳站立,左腳站地,右腳屈縮,由於運動量較右腳多,肉質較結實有層次。吃起來的確有分別。」 ...
咁都得?
好難證實啫, 除非兩隻髀自己獨吞, 我唔會咁衰o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

真係唔講得笑 -.-
一個月執一次屋都嫌多, 個個禮拜走去 ...
因為「車」對男人嚟講,唔止係一部車咁簡單。而係佢哋嘅pride and joy。
自己着到爛身爛勢,但為部戰車換set最靚嘅胎,又好地地。
反而聽到女人話想買新鞋,佢會側側膊。
小弟對4個轆嘅車唔算特別有興趣。講咗好耐話換部電動車,都冇。唔使溝女,咩都放pea!

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 10:20 AM 發表 查看引用來源
... 甜品係咪拉絲蛋白杏仁茶?🤤
梗係!整咗好多蛋白杏仁茶!夠晒滋陰。C姐非常好介紹。😋

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-24 12:04 PM 發表 查看引用來源

有d男人對車係好執著㗎

我贊成要勤力洗下車⋯我見有d人部車污糟到呢⋯點忍受到?自己坐都唔舒服 ...
有嘢俾佢啜,唔擒青就假啦。前世未啜過咁!
除咗甜野,其實...好多嘢都係好棹忌滴咗落地氈度。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆