上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

申報利益先我兩年沒去CP玩 , 睇完之前D POST 都明白樓主出發點,(這個完全清楚明白,不用再講.) 間場收這個價錢只係值唔值問題, 樓主之証據可信性很高, 望為反以反個幾位師兄, 真係唔好再吵吵鬧鬧 ! 唔LIKE 去其他地方囖 !

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-8-8 10:15 AM 發表 查看引用來源

湯版:開心唔計較啦,廣州都幾多野食
白灼沙虫 , 正 ! :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-8 10:33 AM 發表 查看引用來源

白灼沙虫 , 正 ! :smile_o10: :smile_o10:
土筍凍仲正:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-8 10:33 AM 發表 查看引用來源

海印...皖魚剌生:smile_o12: ...未食過唔好話响廣州蒲

引用:
原帖由 極劍池亞 於 2009-8-7 11:57 PM 發表 查看引用來源
駛唔駛叫我老豆出post讚你阿媽點好玩呀?
明唔明呀,仲問,轉數低呀
嘩!貢無品
你問吓你阿媽又有點好玩,你貢好轉數,關唔關你老豆事:smile_03: :smile_03:

抵唔抵玩一件事,單据 show左出來.帶團冇呃你,嫌貴可參加自遊行:smile_45:

引用:
原帖由 kentlee369 於 2009-8-7 03:20 PM 發表 查看引用來源

可以! 但我一定要等天馬座‧星矢 先回覆之後再講!
喂:smile_38: :smile_38: 搵到答案未

十幾人玩幾舊水,抵玩,有$佬酒店d   K 吾會咁差,不過d客房就差

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-8-8 12:08 PM 發表

喂:smile_38: :smile_38: 搵到答案未
代言人.....不見了:smile_42:

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-8-8 12:58 PM 發表 查看引用來源

代言人.....不見了:smile_42:
有無去中山摸你黑狂歡嘉年華¥58

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆