上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.5)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

係呀...我好努力咁控制.....不過自從識左阿邊個後......定唔到呀...嗚:smile_o03: :smile_o03:
咁辛苦曬你啦..~~~~:smile_35:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-30 05:28 PM 發表 查看引用來源
E 度真係變左八卦版TIM:smile_30:

女人多既地方就係咁:smile_30:
咩8卦版, 你冇興趣咩, 咁你再開過另一個topic都得架:smile_o10:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

男人...管住佢個人冇用既..管到個心先係勁野
名正言順老婆得一個...佢都唔敢同你離婚啦...離左你都冇蝕...比你D錢肯定夠你洗
唔會羅..果家人...超要面架.....一定唔會離~~~~:smile_o05:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 05:27 PM 發表 查看引用來源

我都睇好多果D8掛雜誌....最鍾意玩果D唔開名故仔...估下邊個~~~:smile_o05:
我從來唔買8掛雜誌...影黎影去唔係睇波就睇蘿......:smile_19:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

其實而家年代唔同, 冇左新鮮感, 出黎玩已冇分男女, 問題係有冇錢啫
講得100000000000000個岩....
真係,宜家邊有男女, 無新鮮感就玩LU~~~~
有錢最實制~~

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-30 05:30 PM 發表 查看引用來源

咁辛苦曬你啦..~~~~:smile_35:
唉:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 05:31 PM 發表 查看引用來源

咩8卦版, 你冇興趣咩, 咁你再開過另一個topic都得架:smile_o10:
其他TOPIC?? 小紅姐姐, 你平時玩咩多嫁~~~~

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 05:31 PM 發表 查看引用來源

我從來唔買8掛雜誌...影黎影去唔係睇波就睇蘿......:smile_19:
咁又係呀....唔係話邊個出去玩...就話邊個同邊個一齊...再唔係就邊個唔妥邊個....:smile_o06:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 05:31 PM 發表 查看引用來源

唉:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
有咩好唉呀...
忍唔住都無計, 係你自己簡既...係咪先~!??

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

男人...管住佢個人冇用既..管到個心先係勁野
名正言順老婆得一個...佢都唔敢同你離婚啦...離左你都冇蝕...比你D錢肯定夠你洗
我覺得佢地2個都係互助合作,有供未必求啫. :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆