上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

回覆 3376# wollytips 的帖子

師兄,我意思係有D女仔興奮嘅時候會由粉紅色充血變成桃紅色,而唔係想挑剔樓主。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-2-4 17:30 發表 查看引用來源

老婆睇到其中一張我同佢嘅相之後問我做乜咁樣衰嗰陣望住我講,佢見我當時揸住部電話佢就估到我偷影緊佢所以望下自己就發現自己走o西光。但係佢冇理到,扮冇野由得三叔繼續睇 ...
唉, 你老婆真係好正, 想要多D全身照呀, 希望可以見到你老婆真人

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 15:44 發表 查看引用來源

哈哈 向好方面諗 你老婆係個賢妻啫!  
ching,你同你老婆好正,又玩得又信任大家,忍唔住對住你老婆打左次J

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-22 16:13 發表 查看引用來源

我哋兩公婆比較鐘意啲約隱約現嘅露出,覺得比起完全裸露更加惹人遐想
好認同

Original pussy pics pls CHing!

師兄,你去左邊呀!等得好苦呀!

繼續講下澳洲嘅野,有一晚我哋去咗間當地好出名嘅餐廳食飯,老婆嗰日著咗條非常之短嘅迷你裙,條裙黑色直間條設計,而條裙嘅顏色係肉色底所以著上身有種睇落好似透視嘅效果,加上條裙夠o西短而且好貼身,出嚟好若隱約現feel,加上老婆嗰日著咗絲襪,再加埋老婆條長腿令到三叔嗰日由朝到晚都不停狂𥄫老婆對腳。

我哋嗰晚食飯都飲咗好多酒,不過返到酒店都只係9點幾,見老婆著住條咁sexy嘅裙,我當然想繼續有下場。我提議仲咁早不如過我哋房繼續飲,三叔梗係第一個話好啦,我老婆就冇出聲,不過我個妹話佢飲完啲酒已經好眼瞓所以冇興趣。我就叫佢不如過老婆啊嫲嗰邊瞓啦咁,咁我哋唔會嘈到佢。我個妹話佢ok,咁就決定咗上到去佢就執野過老婆啊嫲嗰邊瞓。

返到酒店大堂等lip,我同老婆都企最後我見佢哋冇人留意就乘機扮踎低綁鞋帶偷影張老婆嗰晚嘅look。

老婆嗰晚對腳真係殺食㗎,入到lip三叔話急屎,我叫佢返自己房痾咗先過嚟,跟住三叔同啊嫲返房,我個妹執完野都過埋去。

三叔未過嚟之前我忍唔住係咁摸老婆個屎忽,仲推佢落sofa係咁摸佢對腳。之後一路摸佢一路𠱁佢。。。

我: 老婆你今晚咁著一陣一定要引你三叔

老婆: 你提議繼續飲我就知你想點啦

我: 醒目,我要你今晚瘋狂走光

老婆: 我全日已經瘋狂走光啦 唔係咩?

我: 係,所以返到嚟酒店就更係要玩大佢,你咁著唔除咗條底褲邊夠喉?

老婆: 黐線啦 無啦啦點除呀 邊有藉口啫 唔制呀

我: (一手擘開老婆對腳 用手指慢慢捽佢個西) 大家都咁醉,仲邊會理,求其搵個藉口都得啦

老婆: 唔得呀~~ 吖~~~

我: 你條裙咁短喎,仲要著絲襪喎~~~ 你三叔今日𥄫到好似想姦咗你咁呀。你諗下佢見到你絲襪下面冇著底褲仲得了?

老婆: 佢頭先晏晝用手掃我patpat添呀。。。

我: 咁大膽 摸我老婆個攞?我哋今晚就要佢難受。。。我開始慢慢除咗老婆對絲襪,然後除埋佢條底褲。。老婆已經俾我摸到軟o西唔識say no。。

老婆: 但係點解釋我唔著底褲呀。。佢今日見到我走光知道我有著㗎。。。

三叔敲門。。

我: 我哋就將計就計,我哋要佢等一陣先開門俾佢,扮到好似我哋搞緊野咁,到到開門你就襯佢入嚟嗰陣尷尷尬尬咁著返對絲襪,之後我就老老實實咁同佢講我哋搞緊野 阻撚住o西。
咁佢知道佢女神俾老公搞緊等佢又多一份幻想都好呀。

老婆: 好尷尬㗎。。。

我: (用兩隻手指插佢) 嚟啦。。。

老婆: 吖。。。衰人快啲啦一陣佢走啦。。。

跟住我就開門俾三叔,三叔一開門就問我做乜咁耐,我專登唔答佢,佢入到房就見到老婆著緊絲襪著到一半。。佢就問:

三叔: 我係唔係阻住你哋呀?

我: 你知就好啦!

三叔: 我洗唔洗返房俾你哋繼續?

我: 唔洗啦 都俾咗你入嚟啦

老婆已經著返對絲襪,我仲專登喺三叔面前喺sofa到執返老婆條tback現後同老婆講"你漏咗呀,我幫你攞入房"

咁三叔就好清楚知道點解成晚老婆都冇著底褲啦。

之後我出返嚟開酒,老婆繼續坐sofa,三叔就坐擔凳坐老婆對面,我叫三叔幫我擔多張凳喺佢隔離俾我坐。

老婆都仲好尷尬唔係好放咁,三叔都有啲唔好意思,所以我每人倒咗個shot俾佢哋,之後傾計我都不停倒shot出嚟飲,好快我哋三個都已經大聲講大聲笑,老婆亦都越嚟越放。

三叔話想玩大話骰,但係我哋冇骰盅唯有用電話玩,三叔係咁叫老婆接係咁開我老婆,明顯係想我老婆醉啲。老婆亦都知,我見老婆越嚟越放我都打眼色叫老婆引佢。

老婆又輸多舖,老婆diu咗幾句話自己係咁輸,話自己再係咁真係醉㗎啦,之後就將對腳放上sofa打橫咁坐喺到。之後大聲咁話:

老婆: 老公!你唔好玩住,我要報仇同佢私了!"

我就話ok加油我幫你哋斟酒

老婆放咗對腳上sofa同三叔私片,我呢個閒人就有時間偷影老婆同三叔私片嘅look。。

個衰婆咁坐,條裙好自然就。。

老婆似乎見到我影佢相,望下自己知道自己走光走得好勁,嘗試坐返好啲拉返條裙。。。

有撚用咩 衰婆扮o西野

附件

回覆 3387# 最錫我老婆 的帖子

多謝ching 跪求原圖

C兄,我都要原圖,睇佐你好耐啦

師兄多謝分享,我真係好想變成三叔,冇得食都有得近距離睇先,請問最後三叔係咪係到瞓埋,半夜俾你見到佢偷睇啊嫂隻西?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆