上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  444.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-13 17:29 發表 查看引用來源
咁家姐而家都有比你屌啦!
佢個種霸佔心咁強,佢覺得我都有屌sp呢,同埋佢係妒忌sp後生過佢同大波過佢好多

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-13 17:32 發表 查看引用來源

佢個種霸佔心咁強,佢覺得我都有屌sp呢,同埋佢係妒忌sp後生過佢同大波過佢好多
咁就唔得啦,人比人,比死人!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-13 17:36 發表 查看引用來源
咁就唔得啦,人比人,比死人!
唔好講話我老婆啦就算佢同sp比講好屌sp贏梗啦🤭如果sp要玩3p肯定勁過佢
所以佢成日同我講叫我唔好屌sp,因為sp呢條姣婆一定成日同其他男人上床

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-13 17:44 發表 查看引用來源

唔好講話我老婆啦就算佢同sp比講好屌sp贏梗啦🤭如果sp要玩3p肯定勁過佢
所以佢成日同我講叫我唔好屌sp,因為sp呢條姣婆一定成日同其他男人上床
佢都好煩!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-9-13 18:13 發表 查看引用來源
佢都好煩!
其實佢好婆仔性格🤣又鍾意問長問短,又想知道其他女人啲嘢😆又會中傷其他女人,真係好煩所以我一啲都冇鍾意過佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-13 18:28 發表 查看引用來源

其實佢好婆仔性格🤣又鍾意問長問短,又想知道其他女人啲嘢😆又會中傷其他女人,真係好煩所以我一啲都冇鍾意過佢
咁煩邊有人鐘意!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-13 17:44 發表 查看引用來源

佢都知你有SP?咁你老婆都知?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-13 18:28 發表 查看引用來源

直頭係八婆一個,呢D女邊會得到男人嘅歡心🤭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-14 14:24 發表 查看引用來源
佢都知你有SP?咁你老婆都知?
家姐梗係知我有個SP(我話係朋友,佢當然唔信,大家同過埸幾次)我老婆當然唔知,如果知佢都可能出去食下其他大肉腸

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-14 14:27 發表 查看引用來源

直頭係八婆一個,呢D女邊會得到男人嘅歡心🤭
家姐絕對係一個大八婆啦😡佢除咗話sp係一個淫婦其實佢有時都會借意問下我老婆啲嘢(佢知我老婆點嘅樣貌同身材)佢好鍾意潑火,佢有一次問我我老婆有冇偷食?我話冇,佢話性慾咁強又咁好身材嘅女人,點會冇喺出面同其他男人屌過只不過我唔知啫
結果畀我屌到家姐仆街,佢最鍾意就係咁樣去詆毀其他女人,所以佢嘅霸佔慾同妒忌心係極強

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆