上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.4k

引用:
原帖由 謝奶突6 於 21-3-2009 12:15 發表 查看引用來源
早哂:smile_38:   why:smile_41:
:smile_44: 自從睇完HD 之後...:smile_30:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-3-21 11:55 AM 發表 查看引用來源

絕對堅決嚴禁曬命:smile_22: :smile_30:
家下次次踢波都整親,真係踢既興趣不大,尋晚又傷一次:')

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-21 12:15 PM 發表 查看引用來源
早哂:smile_38:   why:smile_41:
尋晚係太古比賽踢人草,我個FD囉,一早又唔俾,遲一遲先俾,仲要唔拖唔水,攪到龍門又出埋黎封位
我又見追埋去單刀入波機會都好大,咪照出腳射囉<已經好醒目地放鬆晒個人>,點知個龍門簡直唔要命咁飛出黎刪波,撞到我腫晒仲俾對PAD刮到損埋,上5吋下5吋多左條1.5吋既血痕:')

引用:
原帖由 cyruski 於 21-3-2009 12:26 發表 查看引用來源
尋晚係太古比賽踢人草,我個FD囉,一早又唔俾,遲一遲先俾,仲要唔拖唔水,攪到龍門又出埋黎封位
我又見追埋去單刀入波機會都好大,咪照出腳射囉<已經好醒目地放鬆晒個人>,點知個龍門簡直唔要命咁飛出黎刪波,撞到我腫晒仲俾對PAD刮到損埋,上5吋下5吋多左條1.5吋既血痕:')
血呀~~~~~:smile_27:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-3-21 12:22 發表 查看引用來源

家下次次踢波都整親,真係踢既興趣不大,尋晚又傷一次:')
踢波會有多少損傷真係在所難免, 不過傷得多就會懂得避重就輕, 有時都好睇自己心態... 趕住出門口, 閃先:smile_43: :smile_30:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-21 12:29 PM 發表 查看引用來源

血呀~~~~~:smile_27:
我即刻FULL冰,走果時地面D血水:smile_27:

引用:
原帖由 shizuka 於 2009-3-21 12:31 PM 發表 查看引用來源

踢波會有多少損傷真係在所難免, 不過傷得多就會懂得避重就輕, 有時都好睇自己心態... 趕住出門口, 閃先:smile_43: :smile_30:
你個#樣成日講到專家咁既口吻,我見你撞人就多:smile_30:

飽~~

曼小魚報到...........:smile_34:

引用:
原帖由 fish999 於 21-3-2009 20:03 發表 查看引用來源
曼小魚報到...........:smile_34:
小魚有禮

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆