上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.1k

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-30 10:14 PM 發表 查看引用來源

試過一次 mmf 囉~
一上一下咁~ 好鬼忙o既~
dp 又唔係想像中咁易就位~ 唔好玩o既~
都係 1:1 好 d ~

女上坐落去~ 我同我 sl 都試過~ 點止水滴滴~ 成行咁流出黎啦~
不過~ 我就未試過內射後門喇~
後門 ...
衛生d都好既~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 10:18 PM 發表 查看引用來源
衛生d都好既~~~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:
後門打真軍一定要注意清潔~

引用:
原帖由 bcm 於 30-1-2009 10:18 PM 發表 查看引用來源

其實有時睇4仔見到D人同時插住兩碌野,下面果條好難郁,插住咁~
籮由果條就郁得好勁~個女都應該唔到咩特別快感~位又難就:smile_39:
而且我絕對唔比自己條仔以外0既人插自己,真係諗下都唔得~:smile_27:

我都係 ...
我就唔夠定力啦~ 所以一定要用 domdom 入後門~
跟住先可以 脫/換 domdom 入前門 / 口 呀嘛~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 10:13 PM 發表 查看引用來源

我都知有D人會質疑我係咪係度寫甜故,
唉~佢地遇唔到我呢D咁貪玩姐~
唔代表世界上無人會玩到咁癲架麻~
佢地唔信咪由佢地囉~
我唔係話你呀~我係話出面有d人呀~~
你應該真係咩都玩得既人黎既~
次次都比你講到有d興奮

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 10:19 PM 發表 查看引用來源

後門打真軍一定要注意清潔~
真係味試過~~~~~

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-30 10:21 PM 發表 查看引用來源

我都係一樣,一定用domdom入後門的!!:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 10:13 PM 發表 查看引用來源

呢樣我都好鐘意好正呀~
係呀!!兩個都幾high架,她的水都流到我的小弟弟和袋袋都濕晒!!:smile_38:

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-30 10:14 PM 發表 查看引用來源

試過一次 mmf 囉~
一上一下咁~ 好鬼忙o既~
dp 又唔係想像中咁易就位~ 唔好玩o既~
都係 1:1 好 d ~

女上坐落去~ 我同我 sl 都試過~ 點止水滴滴~ 成行咁流出黎啦~
不過~ 我就未試過內射後門喇~
後門 ...
完全同意, 我都想諗一女上坐落去的感覺.....
男仔不用郁.......

後門? 帶套真係會好d的, clean呀ma

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-30 10:21 PM 發表 查看引用來源

咁因為我地前面已經慣左內射,再帶袋插後太麻煩了~
所以索性忍下,插前插到標晒水再玩後花園仲正呀~:smile_38:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 10:23 PM 發表 查看引用來源

我唔係話你呀~我係話出面有d人呀~~
你應該真係咩都玩得既人黎既~
次次都比你講到有d興奮
我知你唔係話我呀~嘿嘿~:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆