上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.3k

好似真係好多人買咁啵
係咪真係咁有效架

飲果汁有益身心

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-12-30 12:23 PM 發表 查看引用來源

現在終於搵到最平的紅石榴汁,是天然100%鮮渣

我第一次在citysuper 買的美國 Lakewood ,68蚊 1L ,而家斷晒貨(sogo一樣斷貨),但上網有得訂,可以送貨,但最少買三百
http://www.hkvitality.com/product_in ...
嘩 ... 真係誠意推介,唔試下都對唔住自己

维园工展会 65/2支 要1以5开水饮用

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-11-16 05:30 PM 發表 查看引用來源
談這個敏感的話題,所以要開一個新acc

在十八、九歲果陣,同女友做愛都是好勇猛,一夜五次,每次半小時以上,做成晚面不改容,皆因年輕力壯,精力強勁,炮火猛烈。 在十年後的今天,性能力已不復當年,能一夜兩次 ...
你有陽萎?:smile_14:

引用:
原帖由 無敵大飛俠 於 2008-12-30 12:23 PM 發表 查看引用來源

現在終於搵到最平的紅石榴汁,是天然100%鮮渣

我第一次在citysuper 買的美國 Lakewood ,68蚊 1L ,而家斷晒貨(sogo一樣斷貨),但上網有得訂,可以送貨,但最少買三百
http://www.hkvitality.com/product_in ...
到底呢隻仲係咪純正呢
有其他果汁在內喎

引用:
原帖由 hkmrwong 於 2008-12-30 21:31 發表 查看引用來源
维园工展会 65/2支 要1以5开水饮用
你買邊隻牌子, 講來聽下.
我隻牌子不用開水.

等我聽日又去買支俾男友試下先:smile_44:

我試左兩個星期... 但都唔見有咩顯著效果...:smile_42:

引用:
原帖由 goldgold 於 2008-12-30 11:14 PM 發表 查看引用來源

到底呢隻仲係咪純正呢
有其他果汁在內喎
This is not the" pure"  one.The pure one with the red cap!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆