上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 11:24 AM 發表
走甩左呀......:smile_30:
搵左金魚 ! :smile_44:
呵呵~唔使返去慰妻咩

樓主,你女友個新bra幾靚wor:smile_40:

啲街坊又潛哂水:smile_45: :smile_44:

Update 24 May 2008

琴晚我,GF同埋老板,同左一班由日本黎既客人食晚飯,期間D日本仔不停向我讚GF : あなたの助手"愛しい","愛しい"......,後尾老板細細聲同D日本仔講 : 彼女はSAMの女友達です......,D日本仔一聽到就猛向住我話 : "あなたが幸福を祈る","あなたが幸福を祈る"......,我唯有回應佢地 : 感謝する...... !

10點幾,餐悶飯終於食完......D日本仔意猶未盡,仲話要落CLUB......我唯有叫GF返屋企先啦 !

GF臨走前問我地頭先講乜......? 我話佢聽 : D日本仔讚你"可愛",跟住老板爆左響口 : 話你係我女朋友,

之後D日本仔同我講話 : 祝我地幸福......! 個傻BB聽到之後,面都紅晒......兼甜絲絲......!

既然日本仔話要落CLUB,即刻CALL CLUB果D經理,叫佢地安排定D房間同埋D女女啦,最緊要係女女,因為琴晚係星期五驚無貨......好彩 ! 順利入閘......D日本仔都滿意D女女(全部木魚)......我同老板就搵左兩件金魚陪坐......

有陣時D金魚都幾好架,因為佢明知出街無佢地份,但係佢地D服務態度分分鐘好過D木魚 !

3點幾,終於隊淋晒D日本仔啦......OK ! 埋單走人......係安排晒D女女送D日本仔返酒店,搞佢地既下文之後.....我就搭的士返屋企 !

係的士度,我先發現留左條屋企鎖匙係公司......於是即刻叫司機叔叔車我左去GF屋企 ! 好彩我地住得好近......上到GF果度,我就醉左喇......今次到我爛醉如泥啦 !

今朝早訓醒,見到佢著件小TEE+短褲仔,攬住我唉左係我膊頭訓左......好鬼SEXY ! BUT我地無做過......因為我地遲大到 !

係搭緊的士返公司途中......
佢問我:點解禁夜都仲上佢果度 ?
我話 : 想見你囉 ! (唔通話比佢聽:唔記得帶鎖匙咩......)
佢再話 : 無岩既女人去街咩 ?
我答 : 齋飲,無叫女......
佢問 : 點解 ?
我話 : 成晚諗住你......無MOOD睇其他女人 ! (都係果句,GF要TUM既......)

佢聽完之後又黎多次甜絲絲既笑容......

好幸福呀

So sweet...
Yeah... Girls like to listen those sweet talk!
Hope you two will be sweet and happy...

Thanks for sharing...

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 05:56 PM 發表

琴晚我,GF同埋老板,同左一班由日本黎既客人食晚飯,期間D日本仔不停向我讚GF : あなたの助手"愛しい","愛しい"......,後尾老板細細聲同D日本仔講 : 彼女はSAMの女友達です......,D日本仔 ...
高手。。。.高手

樓主好勁呀 ! :smile_38: :smile_38: :smile_38:
引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 05:56 PM 發表

琴晚我,GF同埋老板,同左一班由日本黎既客人食晚飯,期間D日本仔不停向我讚GF : あなたの助手"愛しい","愛しい"......,後尾老板細細聲同D日本仔講 : 彼女はSAMの女友達です......,D日本仔 ...

今晚同一個朋友食完飯......現在很累 !
明天有事要辦,星期一再和大家見面 !  :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-24 11:26 PM 發表
今晚同一個朋友食完飯......現在很累 !
明天有事要辦,星期一再和大家見面 !  :smile_38: :smile_38: :smile_38:
拎正牌落 club 玩,條女都咁放心
仲咁識氹佢,你啲口技果然一流

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆