上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.2k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-25 16:36 發表 查看引用來源

希望冇悶親你,師兄
點會呀!寫得咁精彩!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-6-25 16:38 發表 查看引用來源
點會呀!寫得咁精彩!😬
Thank you thank you thank you thank you.

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-25 16:46 發表 查看引用來源

Thank you thank you thank you thank you.
唔駛客氣!多謝你就真!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-25 13:49 發表 查看引用來源

後来同Athena去日本玩時認識。相澤喺後来會再出現,就算Athena返咗嚟香港,佢哋嘅緣份未完。
有冇覺得自己先係第3耆?

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-6-25 17:30 發表 查看引用來源
有冇覺得自己先係第3耆?
冇。但我聽緊時就有強烈嫉妒感!

師兄!寫得好精彩!繼續期待下一集

Million thanks for Vincent, really nice memory and story

嗰晩第二次做完之後,Athena終於真正嘗試到同男人做愛嘅滋味。嗰晚佢同相澤就咁赤裸祼互相攬住不停咁咀(今次係交換精液!)不停咁周身周圍模周圍錫,好似身上仲有好多地方未摸過咁,不停互玩。然後慢慢就攰到互相攬住瞓著覺。
瞓到大約清晨太陽就嚟「出來了」,Athena就醒咗,佢嗰口入面仲有一陣少少苦少少腥又笠笠地嘅精液味道。喉嚨都好似俾啲嘢黐住黏住咁。。。佢第一個反應就係想擦牙浪口,但望住相澤佢又唔想郁,好想繼續俾佢攬住,因為嗰個moment好溫馨浪漫,佢好想留住嗰一刻喺腦海度,永遠記住(哥哥句歌詞:少女心事,但願我亦了解我也能知)。
佢向下望,見到自己身體側身貼住相澤俾佢攬住瞓,對波俾自己對手脾夾住,被夾到好似麥當勞嗰M字咁!
再望落去就見到自己側身條腰、肚、半個囉柚,嗰時佢發現原來自己嗰pat pat好圓好有肉地,再望望個肚,好皮光肉滑,個肚臍又生得靚冇凸出嚟。對波雖然唔算大,但都叫好圓又挺size適中又好cute,佢記得相澤尋晚不停咁又舐又揸佢對對波,仲有啜對lin頭啜到停唔到口,直頭好似想啜到有奶噴出嚟咁!Athena終於發現原來自己身材十分平均,應有嘅地方好有肉地,應瘦嘅就好修長!跟住見到自己嗰陰部。好多毛,而且又長又濃密!佢喺咸書度曾經睇過啲所謂嘅「專家」寫,話女人西毛多又密又長,代表性慾特別強。咁自己又算唔算性慾強呢?
Athena諗起自己自從14歲起睇完咸書學識手淫,都宜家終於失左身俾相澤,好似冇乜邊一日冇諗過性,甚至細個喺香港,好多時候差啲忍唔住,想就咁喺條街度搵個男人強姦自己!好彩聽咗好友F講冇去實行咋!原來俾人夾硬嚟喺咁痛苦。。。但佢諗諗吓又覺得未必一定喎,尋晚第一次俾相澤好似強姦咁屌嘅時候,痛痛吓跟著咪一樣慢慢開始興奮?如果相澤忍得住冇射精繼續大大力仆,自己話唔定可能都會被仆到有高潮都未定?
Athena嗰一刻終於知道自己喺一個百分比折不扣嘅「性慾強中學」畢業生!
諗到同相澤做愛,第二次嗰次實在太舒服、太神奇了!完全冇諗到自己俾一個男人插入嚟身體入面,身體居然有咁大咁興奮嘅反應,仲可以俾到自己又刺激又「不能控制」嘅快樂!簡直比咸書𥚃面嘅形容仲要舒服多好多好多!而且相澤又勁,插咁耐都冇軟又唔攰,仲插到佢高潮嚟完一次又一次、一次比一次勁!尤其最後嗰次,佢直頭feel到自己嘅陰道𥚃面都係度震(即係相澤話佢條周俾Athena嗰西喺度夾吓夾吓)!啲咸書都冇咁寫過!諗吓諗吓,小妹妹又開始濕啦!Athena望吓相澤條賓周自己喺度諗,唔知尋晚佢射咗3次,仲硬唔硬得起射唔射到精?自己又可唔可以再有高潮?如果有,高潮可以去到幾盡?佢伸隻手過去輕輕咁揸住相澤條軟綿綿嘅jer jer,輕輕上上下下咁套弄,都唔駛一分鐘條嘢已經半硬!Athena跟住爬起身,踎咗喺相澤下半身旁邊,唔理陣腥臭味,就將條嘢含入嗰口度,然後開始又舐又啜!幾秒鐘時間條周又完全硬晒回復生氣!
相澤緊係即醒,打開眼就見到頭髪凌亂嘅Athena嗰對又大又「淫」情默默嘅雙眼望住自己,條周又被Athena又濕又暖又軟嘅口腔肌肉同條脷包圍住。。。仲聽到Athena口中發出嘅「雪、雪」聲嘅口水聲!
唔好話相澤,試問有邊個正常嘅男人會唔即刻起色心?當時Athena情頭當咗相澤條周係所有人生快樂嘅泉源,愛不釋手(口)!
相澤後來同我講,如果真係要佢答喺幾時真心愛上Athena,佢會答就係嗰朝早Athena好深情又姣咁望住佢幫佢含能嗰一刻!
之後當然佢哋又開始「色肉大戰」!基本上佢哋嗰日邊度都冇去,只係喺嗰間細小屋企內做完又瞓、瞓完又做,(Athena高潮大大小小咁嚟咗N次,相澤嗰日又射多三次,一次射喺Athena塊面面喥,最後兩攻都喺「肚射」!)。最後一次射出嚟嘅精,已經稀到好似水咁。佢哋一直砌,砌到黃昏相澤第三次射「水」之後,至走去沖涼換衫出街打電話報平安食飯同送Athena返河原家。
相澤後來同我講嗰兩日喺佢有生之年第一次射咁多精。。。直頭「精盡人亡」!同埋完全冇諗到Athena人仔細細但咁大食、咁大需求!比男人仲咸濕!
之後有一段時間,Athena每個星期六下午都會同相澤行街、睇戱、食飯、返屋企「啪、啪、啪」,星期日全日繼續仆、仆、仆,做到天昏地暗,直到相澤無精可射,Athena高潮迭起到手腳抽筋為止至停。
由於Athena一直遵守承諾,所以河原夫婦都好放心。對Athena仲越來越好。有次Athena大感冒發高燒,佢哋兩老居然生意都唔做,閂鋪兩日輪流照顧佢!真係當正佢喺自己個女咁(佢哋兩老嘅事我遲啲講)。
Athena:我啲做愛技巧好多都係相澤教我。
我:估到啦。
佢:已經一點幾,我仲有好多嘢未講,同埋最後仲有問題要問你。。。如果你仲想聽埋落去嘅話。
我:聽!我要聽到妳乜都講晒俾我知,仲要聽妳究竟要問我乜嘢問題。
突然間我好似見到Athena雙眼有啲紅有啲淚光。。。
不過我比較肯定呢一幕只係我回憶同我開嘅一個玩笑或者只係我嘅幻想。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-26 09:41 發表 查看引用來源
嗰晩第二次做完之後,Athena終於真正嘗試到同男人做愛嘅滋味。嗰晚佢同相澤就咁赤裸祼互相攬住不停咁咀(今次係交換精液!)不停咁周身周圍模周圍錫,好似身上仲有好多地方未摸過咁,不停互玩。然後慢慢就攰到互相攬住瞓著覺。
...
咁快又有更新!👍😬

呢兩個日本老人家嘅副綫故事應該幾感人?嗰個年代嘅人無咁現實同歧視....
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-26 09:41 發表 查看引用來源
...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆