上一頁下一頁
發新話題

Meow & Chochet - 刻骨銘心的愛情故事

收藏  |  訂閱
604  244.5k

引用:
原帖由 Chochet 於 2007-3-24 05:59 PM 發表

小弟必須向各位弟兄 say SORRY.....
因工作關係所以失踪多時,自覺實在太過份。
在這特別要向 h 兄, lwp 兄致歉。
我非常喜歡lwp 兄的MTV.......... 非常感動
....welcome back...brother.....做野緊要....毋須致歉.....我send左 sms比你...收唔收到 ? 下星期我會出差印尼......anyway 師兄下次回港有空.....可隨時聯絡.....一定上你屋企飲紅洒....

引用:
原帖由 Chochet 於 2007-3-24 05:59 PM 發表

小弟必須向各位弟兄 say SORRY.....
因工作關係所以失踪多時,自覺實在太過份。
在這特別要向 h 兄, lwp 兄致歉。
我非常喜歡lwp 兄的MTV.......... 非常感動
多謝Chochet兄的欣賞。我的確很喜歡這個 MTV,很感人,很易令人落淚!不知大家有沒有同感。:')

引用:
原帖由 h446848 於 2007-3-24 06:59 PM 發表

....welcome back...brother.....做野緊要....毋須致歉.....我send左 sms比你...收唔收到 ? 下星期我會出差印尼......anyway 師兄下次回港有空.....可隨時聯絡.....一定上你屋企飲紅洒....
h446848 兄下星期又要出差,為何我們三人總是緣慳一面?悵惘啊悵惘!:smile_39:

2012年普選

dear brother
我只 是自覺文年化水平 不及諸位大哥,所以閒時不忘
去進修, 希望能於2012年普選,可以以工能界別"風月界"
在立法會佔一席位.本人更希望政府能放棄重建波鞋街,
改為重建  "石本 " 蘭 街, 將打令,十八, 等名 牌引入香港
billgate

做得好 版主 我每次睇都忍不住哭出來 好感人

如果佢唔吸毒 世界出現一對至死不渝的情人 吸毒真係害死好多人

希望chochet兄 可以快出北越愛情故事 更希望他們可以開花結果

推一推先......

引用:
原帖由 lwp 於 2007-1-4 03:12 AM 發表
馬交囡囡私訪經驗 - 沉船1之刻骨銘心 _ 第4節 <完結篇>

( The Love Story of inscribe on one's mind, in one's heart between Meow & Chochet  Part 4 )

《 莎士比亞曾說過:戀愛是盲目的,戀 ...
very touching and fully support.

pls release yourself.
good life!!!

:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 lisy 於 2007-3-23 05:09 AM 發表
多謝分享你的心得,情愛是好事,回憶是心醉的。
係呀, 睇完刻骨銘心後. 再想返起以前果幾條女, 我真係好後悔啊:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆