上一頁下一頁
發新話題

沈船沈到無得救:我和她在深圳的故事(Update #183)(中轉站決定:信心動搖)

收藏  |  訂閱
593  46.5k

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-22 11:42 AM 發表 查看引用來源
我只想師兄們可以俾到建設性既建議同見解

從你字里行間, 已經睇到你有「縮沙」既念頭.

你系度唔系想要見解, 只系想找 support,
系想找一個「冠冕堂皇」既借口飛條女姐.

你返香港吧啦, 做一次衰人 (唔需要理由既), 衰完一次唔好回頭唔好再諗,
乖乖留系香港找老婆算啦.

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-21 11:27 PM 發表 查看引用來源
四五千難道不是錢?可能大家對錢既觀念唔同,同埋你比我有,先覺得果度唔係咩錢

大學生一早自知無咁既能力,學人包乜撚野女呀!啱呀大家對$既觀念都唔同,
你條賤精睇個1蚊成個地球咁撚大,返屋企打飛機啦!係度講埋咁多廢話,咁撚多Y理!你係大學讀屎片系架!

引用:
原帖由 haecohaeco 於 2010-1-22 11:59 AM 發表 查看引用來源

係呀,我認有病,但起碼好過你呢個八十後嘅賤精,
心術不正,假仁假義,既然你係養唔掂囡囡,咪等我
來照顧,心痛呀,慳D啦,叫你攞三皮嘢出來,仲慘過
割你忽肉,收皮啦,賤男:smile_o02: ,你宜家真係迫 ...
講得好!賤精養唔掂既!我又出手....

我都係大學畢業....搵錢多你少少....但我都要供樓.....俾贍養費....都有好多負擔(我想比你還多...)....我都同我女友有時無錢都係自己煮野食.....
我唔覺得我女友比不上我.....當初就一早知道啦.......到而家先講???
正如其他師兄所言.......你正正因為覺得收入可能下降.....條女將來可能係個負債....又疑神疑鬼.....覺得自己俾錢條女......佢又可能出去同人上床......又想心安理得地離開......要條女覺得係佢負你.......

真係唔好話喺大陸.......喺香港都結唔到婚呀......

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-22 12:01 PM 發表 查看引用來源
為插而插,對件事有幫助咩?

我建議你去正骨場識個新女友,她們一兩叉會很滿意,現女友就由discuss.com的師兄take care 吧

港客和囡囡都係人一個,有時保護自己不是壞事,但凡事要站在對方一邊想想。女人需要的是安全感,去填補內心的空虛,而和不同的男人做愛賺返嚟嘅錢名牌,就係唯一可以填補心裡的罪惡感和自己的價值。當一個囡囡問你要錢嘅事候,好多時係覺得你唔愛佢,佢付出咗咁多(眼不見的)點都要蘿返啲嘢。女人的心是脆弱的!

引用:
原帖由 golftin 於 2010-1-22 11:57 AM 發表 查看引用來源

每一個師兄都在插你,小狗你,你好像不在乎,不嬲。你是否在作故事,還是有病呀?

唔好理佢係咪作故事啦,叫佢貼條女張相出嚟先講。冇相?冇偈傾!

引用:
原帖由 wwkin216 於 2010-1-22 11:42 AM 發表
我只想師兄們可以俾到建設性既建議同見解

見你咁煩,一個月友只搵兩皮野,又要有面落台扮情性,下面比個最有建設性既建議同見釋比你,應該唔洗用你一個月人工。

買份保險(危疾同壽險),保單受益人係你條女同你老母,之後去泰國環保中出女女,有左AIDS咪搵層樓囉! (press crtl+A)

一來你可以開心(環保中出女女),又可以大解脫,一了百了。
又有錢比你生命中兩個最重要既女人。
最重要世界又少左一個你D小家pk害人害物。

唔知其他師兄點睇同有乜高見。

師兄
除左你條女係0係夜場做過之外
你同你條女面對既問題
同我之前條女完全一樣

又係要問我拎錢回家過年
又係想阿媽黎深圳玩,玩樂費係我出
因我條女同左我一齊之後都冇做野(佢之前做墳衫sales)
所以好多問題都一樣
連商量時想提出既論點同我之前條女所講既都係一樣
(如做返野好多工都係長時間,好辛苦,又搵得少)
唔通真係正如好多師兄咁講,個個大陸女仔都一樣(貪錢,好睇錢咁),不論佢地係夜場做還是正當人家如是

你篇野真係令我回憶返好多野

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-1-22 03:19 PM 發表 查看引用來源

唔好理佢係咪作故事啦,叫佢貼條女張相出?先講。冇相?冇偈傾!
都廢事同你講。同埋你無偈傾係Ok,無人迫你一定要出聲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆