上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-8 09:54 AM 發表 查看引用來源

你又知 R 只係一個團長咁簡單.
唔好講咁多啦, 你行埋去 counter 叫佢 print 番果張單俾你睇下 print 唔 print 到再講啦!

基頭四師兄同星矢師兄次次都不懷好意咁批評, 都唔知為乜, 明眼人都知你地好憎哩個場 ...
唔通 R 就係富豪傳聞中既 ~ 隱形老總 !

:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-8 02:52 AM 發表 查看引用來源

廣州我去開果間紅酒買一送一 , 自帶紅酒每支開瓶費100 , 小食果盤免費 ...
啤酒最平 二百蚊一打 (不過無得買幾送幾 )
陳七 .... 我帶你去巡下 丫 :smile_15:
帶埋我去:smile_44:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-8 09:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
總之佢宜家唔只係一個團長啦

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-8 10:02 AM 發表 查看引用來源

總之佢宜家唔只係一個團長啦
佢另一個身份 , 可能就係富豪 DADDY !

:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-8 10:05 AM 發表 查看引用來源

佢另一個身份 , 可能就係富豪 DADDY !

:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
DADDY有咁多女跟佢搵食, 佢又可以搵 d 女黎食下, 佢就想了.

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-8 10:08 AM 發表 查看引用來源

DADDY有咁多女跟佢搵食, 佢又可以搵 d 女黎食下, 佢就想了.
我都想:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2009-8-8 09:59 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 笑到:') :') :')

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-8 02:52 AM 發表 查看引用來源

廣州我去開果間紅酒買一送一 , 自帶紅酒每支開瓶費100 , 小食果盤免費 ...
啤酒最平 二百蚊一打 (不過無得買幾送幾 )
陳七 .... 我帶你去巡下 丫 :smile_15:
驚789你

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-8-8 10:12 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: :smile_30: :smile_30: 笑到:') :') :')
:') :') :')完又再:smile_30: :smile_30: :smile_30: 返!

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-8-8 09:04 AM 發表 查看引用來源

去得廣州成本都.. $200.. 來回火車票
湯版:開心唔計較啦,廣州都幾多野食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆