上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  443.2k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-7-9 00:25 發表 查看引用來源

知道你可以幫佢止痕
佢之前都係出開嚟偷食🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-9 00:31 發表 查看引用來源

樣一般就可以啦!   即使樣唔靚, 燈收細, 拉條毛巾遮一遮, 掩一掩.  又式玩後肏, 夠玩啦
呢件都玩得好大膽㗎🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 00:21 發表 查看引用來源

樣一般,有波,雙腳唔幼,大蘿柚,多水又淫,屌過
屌個西啫,  又唔係做人世, 有晒好屌嘅元素,食得就食啦

我真係想認識下你,點解咁多好嘢食😁

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 08:40 發表 查看引用來源

呢件都玩得好大膽㗎🤭🤭
咁就正啦!😬

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-7-9 08:55 發表 查看引用來源

屌個西啫,  又唔係做人世, 有晒好屌嘅元素,食得就食啦

我真係想認識下你,點解咁多好嘢食😁
以前工作關係成日出去蒲,喺酒吧喺會所經常都見到好多寂寞的心、閪痕人妻、失婚女人、姣到出汁嘅中女、怨婦、one night stand、飛雞甚至外國留學返嚟喺香港度假一段時間嘅後生女,真係乜都見過曬,你醒目啲嘅口才唔差嘅外形又唔係曳嘅其實真係好容易食到,得閒又分享下大家研究下🤣🤭

我想了解姣到出汁嘅中女

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-9 09:21 發表 查看引用來源

以前工作關係成日出去蒲,喺酒吧喺會所經常都見到好多寂寞的心、閪痕人妻、失婚女人、姣到出汁嘅中女、怨婦、one night stand、飛雞甚至外國留學返嚟喺香港度假一段時間嘅後生女,真係乜都見過曬,你醒目啲嘅口才唔差 ...
師兄果然食唔少好嘢!😬

引用:
原帖由 darrenlau 於 2024-7-9 09:24 發表 查看引用來源
我想了解姣到出汁嘅中女
得閒有時間分享下

引用:
原帖由 darrenlau 於 2024-7-9 09:24 發表 查看引用來源
我想了解姣到出汁嘅中女
以下咪我之前講果個囉
其實件事係咁嘅,我坐喺間酒吧同一個朋友傾計,我嗰個friend同埋兩個女人落嚟,大家咁橋撞到好耐冇見咪坐埋吹下水囉
呢條女坐我隔離飲紅酒,外表同裝扮冇乜殺傷力絕對唔係出嚟玩嗰啲,大家吹水飲下有乜所謂
最後走淨呢條女同我,完全冇嘢嘅冇發姣,係正常傾計
佢話畀我聽佢有個男朋友啱啱分咗手幾個月,佢都知道我有老婆,仲叫我畀我老婆張相佢睇
後尾大家交換咗電話做個朋友,佢仲早走過我
過咗幾日佢打畀我,問我有冇嘢做不如飲嘢,於是約咗佢
佢落到嚟打扮正常返工衫裙,有化妝戴眼鏡,絕對唔係悉心打扮嗰隻
飲咗過零兩個鐘,大家乜都吹下,我開始覺得佢對我有好感,其實佢唔係飲咗好多不過係有少少酒意,佢開始挨埋嚟同我傾計,跟住問我一陣去邊使唔使返去陪老婆
我話唔使我老婆知我出咗嚟飲,佢突然間同我講不如大家去happy囉,我話下你係咩意思呀?佢搭住我隻手好細聲咁講男歡女愛呢啲嘢你明㗎啦
我即時答佢我有老婆㗎,佢問我你唔想咩?大家happy下冇所謂,佢仲話我又冇男朋友
之後大家去咗附近酒店爆房,佢仲要咗兩次
落咗嚟佢仲同我講大家男歡女愛happy下冇乜所謂,仲話好鍾意同我傾計同玩,我好滿足到佢
我個friend唔啱佢眼緣,同埋其實唔係同佢咁熟,所以係冇扑過佢,而且係佢同事佢都唔敢亂嚟(因為其實佢係有老公,當時係未離婚)我懷疑佢當日都冇同佢出面個男朋友分手,只係橫掂偷食開食下散餐,試下唔同嘅男人

引用:
我想了解姣到出汁嘅中女
呢件人妻怨婦算唔算姣到出汁?🤫🤭

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆