上一頁下一頁
發新話題

鬼王回憶錄~~~已婚小敏 (UPDATED P.7,P.27)

收藏  |  訂閱
654  74.5k

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:32 PM 發表 查看引用來源

唔係好明:smile_13: :smile_13:
可能月影天生麗質............太多人想一親芳澤

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 09:32 PM 發表 查看引用來源

下次飲茶比.......記住數先:smile_46:
起釘架WO:smile_34: :smile_30:
4捨5入呀:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-6-26 09:33 PM 發表 查看引用來源

可能月影天生麗質............太多人想一親芳澤
有時.,..條件太好都係一種罪:smile_34:
:smile_30: :smile_30: 身邊D男人只想食你..唔會真心對你:smile_45:

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 09:33 PM 發表 查看引用來源

朋友...........你可以不掂我嗎:smile_35: :smile_35: 已禮相待嗎??
why not...........我吾係妳所諗的,
整天 sex , sex & sex 的人,
上次陪三個女仔上大陸揼骨,
佢地正正就係我知己,
一齊訓都無事呀

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:34 PM 發表 查看引用來源

有時.,..條件太好都係一種罪:smile_34:
:smile_30: :smile_30: 身邊D男人只想食你..唔會真心對你:smile_45:
無奈呢種正係雄性動物的天性

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:34 PM 發表 查看引用來源

起釘架WO:smile_34: :smile_30:
4捨5入呀:smile_44: :smile_44:
好..........daddy 黎招七除八扣陪妳

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 講真架..一野連隊2杯我就不省人事:smile_39:
同 daddy 飲........怕乜
我抱妳返屋企lor, 吾會比人睇到妳醉後醜態
否則好難飲女婿茶

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-26 09:21 PM 發表 查看引用來源

所以你變了這樣的..可惜我的心結太重了:smile_35: 只好屈死自己..
我帶妳出關.............

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-6-26 09:28 PM 發表 查看引用來源

唔洗客氣, 我繼續再等呀:smile_o05: :smile_o05:
sorry........人老眼慢,
依家先覆.......多謝

引用:
原帖由 布甸妹妹 於 2009-6-26 09:32 PM 發表 查看引用來源

唔係好明:smile_13: :smile_13:
他們個個對我有意思

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆