上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  116.8k

引用:
原帖由 鬼王之王 於 17-6-2009 03:01 發表 查看引用來源
我地拖住手行入 "名X" 開房時, 佢一直都係怕怕醜醜咁跟响我後面,
吾知係自己心理作用定係乜啦, 我硬係覺得泊車果個印度人,
同埋帶房果位亞姐, 望住我地 d 眼光都好似怪怪地.......
可能諗緊我吾知邊度呃左個 ...
:smile_o12: 唔錯呀師兄..

中年男人同19:smile_o06:

引用:
原帖由 sillibaby 於 2009-6-18 03:16 PM 發表 查看引用來源
中年男人同19:smile_o06:
兩個都夠年齡...又自願行入去既咪就得囉 ~ 關佢地咩事喎 :smile_13:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-6-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

咁似我拖住妳入去咁既 ~

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-6-18 11:23 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 要講呢D話題:smile_38: 要去夜遊區:smile_13:
sorry........

引用:
原帖由 明兄 於 2009-6-18 12:10 PM 發表 查看引用來源
支持ching的trip~~~十卜十卜
多謝支持

引用:
原帖由 zuck 於 2009-6-18 12:38 PM 發表 查看引用來源
鬼王哥真西利,真係想知你係邊搵食:smile_30:
多謝..........來來去去咪有係果三兩個論壇

引用:
原帖由 ray88li 於 2009-6-18 01:47 PM 發表 查看引用來源
19歲 正呀..............................................
多謝支持............滑不溜手

引用:
原帖由 lindalo 於 2009-6-18 02:08 PM 發表 查看引用來源
good share, thx a lot, man
多謝支持

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-6-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

多謝靚女..........:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆