上一頁下一頁
發新話題

肛交(不喜此題目者勿入,另外更改左少少內容)

收藏  |  訂閱
453  39.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:53 PM 發表 查看引用來源

好似好吸引姐~實際上麻麻地咋~
功夫搭夠味得囉~~~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-30 09:35 PM 發表 查看引用來源

而且視覺效果幾激架,看着她那對波拋下拋下咁:smile_40:
嘩~好正喎~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 09:57 PM 發表 查看引用來源
功夫搭夠味得囉~~~
我唔係咩功夫了得,只係咩都敢玩~吞精~啜腳~後門.....
所以好似好激姐~
其實呢度大把師姐勁過我幾百倍~
起碼D多P,群交果D我就一定一定絕對唔會考慮~
ONS又唔會考慮~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 10:01 PM 發表 查看引用來源

我唔係咩功夫了得,只係咩都敢玩~吞精~啜腳~後門.....
所以好似好激姐~
其實呢度大把師姐勁過我幾百倍~
起碼D多P,群交果D我就一定一定絕對唔會考慮~
ONS又唔會考慮~
有d好似故仔咁~~~:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:56 PM 發表 查看引用來源

哈哈~大男人~
一時時啦,而且她亦喜歡我對她狂野d!!:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 09:57 PM 發表 查看引用來源

嘩~好正喎~:smile_47: :smile_47:
梗係啦,而且可以雙手任意的搓揉她的身體呢!!:smile_38:

引用:
原帖由 池佐倒夜香 於 2009-1-30 10:04 PM 發表 查看引用來源
有d好似故仔咁~~~:smile_42: :smile_42:
我都知有D人會質疑我係咪係度寫甜故,
唉~佢地遇唔到我呢D咁貪玩姐~
唔代表世界上無人會玩到咁癲架麻~
佢地唔信咪由佢地囉~

引用:
原帖由 zeeparc 於 2009-1-30 10:11 PM 發表 查看引用來源

梗係啦,而且可以雙手任意的搓揉她的身體呢!!:smile_38:
呢樣我都好鐘意好正呀~

引用:
原帖由 bcm 於 30-1-2009 06:54 PM 發表 查看引用來源

咦~咁你言下之意試過mmf喎~:smile_47:
試過一次 mmf 囉~
一上一下咁~ 好鬼忙o既~
dp 又唔係想像中咁易就位~ 唔好玩o既~
都係 1:1 好 d ~

女上坐落去~ 我同我 sl 都試過~ 點止水滴滴~ 成行咁流出黎啦~
不過~ 我就未試過內射後門喇~
後門都未試過真軍~ 始終覺得帶住~ 插完脫左個domdom / 換過個 domdom 會乾淨 d ~

引用:
原帖由 知更 於 2009-1-30 10:14 PM 發表 查看引用來源

試過一次 mmf 囉~
一上一下咁~ 好鬼忙o既~
dp 又唔係想像中咁易就位~ 唔好玩o既~
都係 1:1 好 d ~

女上坐落去~ 我同我 sl 都試過~ 點止水滴滴~ 成行咁流出黎啦~
不過~ 我就未試過內射後門喇~
後門 ...
其實有時睇4仔見到D人同時插住兩碌野,下面果條好難郁,插住咁~
籮由果條就郁得好勁~個女都應該唔到咩特別快感~位又難就:smile_39:
而且我絕對唔比自己條仔以外0既人插自己,真係諗下都唔得~:smile_27:

我都係呀~流到佢個袋~我D毛都濕晒~:smile_30:

內射後門其實好正不過要注意清潔同埋插完後唔可以去返前,
要有返咁上下定力~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆