上一頁下一頁
發新話題

我娶女, 一定要處女..

收藏  |  訂閱
326  15.7k

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-16 09:48 AM 發表 查看引用來源
男人之家,鬧人都要有 d 品,無謂演變成潑婦罵街。

但閣下每每都將人地 d 父母,妻室,兒女,全部搬晒出黎作惡意評擊,足見閣下無論品行,心地,甚至道德,盡是下下等之流。

你要繼續在此獻醜,丟人現眼的話, ...
感謝xyz6363 (即係兼職賭精才子)一個月以黎扮白痴扮小丑做箭靶俾我地發洩, 我夠皮嘞, 就此退出呢個topic

你搞錯了..
我們是兩個人...
我也無必要開兩個acc, 互相呼應, 你估我有好多時間呀, 你地就有可能, 因為係你地先知, 同一人可以有新acc
只係有知心人, 睇唔過眼, 幫下手, 多謝兼職賭精才子.
你退出, 我唔care wow, 因為人係有自由.
你都無point, 我都建議你退出.
引用:
原帖由 sun20000 於 2008-12-16 11:37 AM 發表 查看引用來源

感謝xyz6363 (即係兼職賭精才子)一個月以黎扮白痴扮小丑做箭靶俾我地發洩, 我夠皮嘞, 就此退出呢個topic

引用:
sun 兄,講埋最後呢句。

有無留意到果個 "兼職賭精子" o既 login name 而家變左做 "全職賭精子" ?

或者 "兼職" 果個 account 已經俾 webmaster ban 左都未定。

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-16 11:46 AM 發表 查看引用來源

sun 兄,講埋最後呢句。

有無留意到果個 "兼職賭精子" o既 login name 而家變左做 "全職賭精子" ?

或者 "兼職" 果個 account 已經俾 webmaster ban 左都未定。
祖宗兄, 佢一早已經有講過佢有"全職"同"兼職"兩個account, 佢唔認係xyz咪當佢唔係囉, 佢好鐘意自圓其說
好似佢話我講野冇point, 又係得個講字, 我都好想知道自己點冇point法架:smile_45:

重有...
唔係處既, 有私生子女, 收埋, 唔話比你知,
好啦, 第二時, 有自己的仔女啦,
如果佢地同個私生子女結婚, 真係大亂倫.:smile_38:

係啦,我講個例子

好耐之前, 大家都聽過 8字波.
係邊個講, 大家都知啦,
好啦, 個女同某一男演員結婚啦, 重生了一個女..
好佩服呢個男演員真好, 但唔係個個得, 始終有條刺.
就算忍得到, 你估佢地生出來個女, 忍得到?

我只係證明一樣野, 世界大巴賤男.
佢地玩完d女之後, 就會同d女既未來老公講,
我插過你呀, 你呀...8字波姐, 無咩特別.
床上功夫一流...:smile_30:

引用:
原帖由 sun20000 於 2008-12-16 12:09 PM 發表 查看引用來源

祖宗兄, 佢一早已經有講過佢有"全職"同"兼職"兩個account, 佢唔認係xyz咪當佢唔係囉, 佢好鐘意自圓其說
好似佢話我講野冇point, 又係得個講字, 我都好想知道自己點冇point法架:smile_45:
我講咁多point出來, 你講了d咩?
無人能夠反駁我d point, 因為我d point 係事實.
只係比你地罵, 只係你地唔想聽, 因為你地accept唔係處既女人, 可以你地身邊已經有個唔係既 女人...唔想接受現實...我都明.:smile_30:

我都唔明點解仲有咁多大佬 咁好氣同呢條on鳩仔講
      我都費燃事理呢條柒頭  米由鳩得佢繼續白痴囉!

不如大家罷回啦
再落去都冇意思
大家既觀點都唔同, 呢個世界咩人都有
總會有d想駁出位
大家唔回, 佢就自自然然收檔

引用:
原帖由 xyz6363 於 25/11/2008 06:19 PM 發表 查看引用來源
我娶女, 一定要處女..
如果唔係處, 比多人搞過, 覺得好污穢.
好似比好多人插過, 有愛x都唔知, 之前做雞又唔知,
你地話係唔係.
你要揾處女有乜好討論 ???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆