上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.3k

回覆 306# 的帖子

睇到都硬晒:smile_47: :smile_47: :smile_47:

搞甘耐嘅,30 sec icon pls.

由而家開始... 我5會再post 任posts ga la 各位~~
由其係lishiukeung~~ 5好再pm我喇~~

-------------------------------------------------------------------
我係msn到問我ex...
我問佢 好5好上山 玩 nude 同埋打野戰~~
佢話好~~ 仲問我試過未? 我話未試過 好想試~ 覺得好激咁~

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-28 12:06 發表 查看引用來源
由而家開始... 我5會再post 任posts ga la 各位~~

-------------------------------------------------------------------
我問佢 好5好上山 玩 nude 同 ...
你打算去試下咩

睇吾到想..

引用:
原帖由 S_BALL 於 2008-9-27 23:14 發表

你打算去試下咩
係, 好似好激咁
我ex 打算想搞大我肚 想有bb...
佢仲想養佢tim... 我5知點算~
我反去hk 就嘈糕~

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-28 12:26 PM 發表 查看引用來源

係, 好似好激咁
我反去hk 就嘈糕~
佢想搞大你個肚,有冇經濟能力養bb架
你同佢幾歲,打算結婚or做未婚爸媽,係加拿大就有政府養既,香港養個bb會好吃力

言歸正傳,off topic唔係唔得,但適可而止囉
引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-28 12:06 PM 發表 查看引用來源

我問佢 好5好上山 玩 nude 同 ...
你地住邊? 今日新聞話馬鞍山有劫案,我都有少少胆心,之前差不多零劫案架

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-28 12:26 PM 發表 查看引用來源

係, 好似好激咁
我反去hk 就嘈糕~
Your ex is too terrible.

really need to be careful...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-28 12:31 PM 發表 查看引用來源

你地住邊? 今日新聞話馬鞍山有劫案,我都有少少胆心,之前差不多零劫案架
You can know from the newspaper.

Two robber from Mainland rob an old man and his daughter.

:smile_39: :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆