上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.5k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-8 15:37 發表 查看引用來源

去報警備案先,有一次就有二三次
紅顏本來想報警,但係呢條友有曬案底,一報警一定鋤得入佢非禮甚至意圖強姦,佢入去受硬,紅顏所以先至唔報警
亦都費事講畀個仔聽,因為佢個仔真係會打柒佢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-8 15:58 發表 查看引用來源

當年紅顏前夫入去坐監,紅顏辛辛苦苦為佢守住個仔,佢都屈紅顏紅杏出場同佢兄弟偷食(根本完全冇呢件事)
古惑仔有咩做唔出    你自己出入小心D   隨時搞你

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-8 15:59 發表 查看引用來源

紅顏本來想報警,但係呢條友有曬案底,一報警一定鋤得入佢非禮甚至意圖強姦,佢入去受硬,紅顏所以先至唔報警
亦都費事講畀個仔聽,因為佢個仔真係會打柒佢 ...
放佢一馬就麻煩了😔

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-8 16:03 發表 查看引用來源

古惑仔有咩做唔出    你自己出入小心D   隨時搞你
咁我就唔驚,不過係紅顏最慘啫,一時心軟畀佢上屋企,蝕曬底仲搞到喊曬口,又唔可以同個仔講😭😭

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-9-8 16:05 發表 查看引用來源

放佢一馬就麻煩了😔
如果你知道嗰過程,紅顏已經嘈到佢好盡,一d面都唔畀佢令佢無地自容
亦都同佢講到明大家唔會有任何瓜葛,呢條仆街應該唔會再搞嘅,反而如果嗰晚紅顏畀佢屌咗,會好長手尾慘到不得了😭😭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-8 16:10 發表 查看引用來源
如果你知道嗰過程,紅顏已經嘈到佢好盡,一d面都唔畀佢令佢無地自容
亦都同佢講到明大家唔會有任何瓜葛,呢條仆街應該唔會再搞嘅,反而如果嗰晚紅顏畀佢屌咗,會好長手尾慘到不得了😭😭 ...
對壞人, 真係不可以比佢地有機可乘.
紅顏今次算係好彩

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-9-8 20:41 發表 查看引用來源

對壞人, 真係不可以比佢地有機可乘.
紅顏今次算係好彩
佢前夫一向壞到仆街啦😡又坐監又爛滾難為紅顏忍咗佢咁多年,雖然紅顏今次好彩亦都屌到佢無地自容,雖然冇畀佢前夫夾硬嚟,但係已經畀佢上下其手非禮
紅顏嬲到爆,同我講嗰種感覺直情好似畀陌生人非禮咁
得閒講曬成個過程畀你聽,你都扯火啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-8 21:45 發表 查看引用來源

佢前夫一向壞到仆街啦😡又坐監又爛滾難為紅顏忍咗佢咁多年,雖然紅顏今次好彩亦都屌到佢無地自容,雖然冇畀佢前夫夾硬嚟,但係已經畀佢上下其手非禮
得閒講曬成個過 ...
仆街就係咁, 其實佢地都分開, 重以為自己係情聖咁.
有D PK, 精虫上腦, 以為扑咗嘢會冇事

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-9-8 22:32 發表 查看引用來源

仆街就係咁, 其實佢地都分開, 重以為自己係情聖咁.
有D PK, 精虫上腦, 以為扑咗嘢會冇事
其實紅顏而家嘅身材樣貌以至打扮確實畀佢未離婚之前好咗好多倍,淨係講體重紅顏畀佢未離婚之前起碼輕咗二十幾磅
其實成件事係咁嘅,之前我同紅顏食飯畀佢前夫撞到,佢當然冇現身匿埋睇下我哋點,我同紅顏喺公眾地方唔會有任何親密動作,因為亦驚我老婆或者相關人士見到
我同紅顏食完飯係上咗的士走咗去爆房,佢前夫係睇住我哋上的士嘅,所以佢相信我哋係去咗搞嘢
嗰晚紅顏放工仲著住酒店制服,即係套裝卹衫高踭鞋跟住返屋企,佢前夫係佢落車附近扮撞到佢(其實係刻意等佢)
跟住行埋你扮曬關心紅顏同個仔,問東問西紅顏又唔好意思唔答佢,一路行紅顏根本唔想佢跟住
佢一路跟到紅顏返屋企樓下,紅顏叫佢走啦唔方便,佢話想見下個仔(其實佢從來都冇關心個仔,所以紅顏已經覺得好奇怪)同埋紅顏個仔好耐之前已經唔當佢係老豆
紅顏話個仔未返,第二日約見佢前夫話唔緊要啦上去坐陣等下佢,如果未返咪走囉(其實佢前夫已經飲咗啲酒)佢前夫扮到好真好似一啲事都冇,紅顏一時心軟,畀佢上咗屋企(其實間屋佢哋以前一齊住)
佢前夫基本上痴線,曾經喺離咗婚之後有一晚飲咗同條女上去紅顏屋企拍門話想借宿一宵,比紅顏屌到佢仆街
上到屋企紅顏特登唔去換衫,但係佢前夫係咁叫佢入房換衫話好熱,其實紅顏都好小心佢
跟住個前夫開始嚟料,問紅顏出面係咪有條佬?紅顏串佢話大家而家離咗婚我有冇條佬關你撚事?跟住佢前夫開口話嗰日見到紅顏同我一齊
紅顏話你痴線啦朋友嚟嘅(已經係開始嗌交嘅氣氛)你走啦我唔得閒應酬你
跟住條仆街就問紅顏同我一齊幾耐?嗰個男人冇屌過你我打死都唔信
紅顏話你同我離咗婚㗎喇,我同邊個男人或者同邊個屌關你撚事?(紅顏已經著曬😡)跟住紅顏趕佢走,話佢根本唔係關心個仔最主要嘅目的都係chok佢
轉頭晏啲再講埋有少少嘢做

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-8 21:45 發表 查看引用來源

得閒講曬成個過 ...
人在暗你在明小心啲好,報警都係保護自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆