上一頁下一頁
發新話題

早幾日有師兄話比有錢佬呃錢(原來張單係甘既)

收藏  |  訂閱
497  29.0k

你睇0下 post 271先,唔好勞氣

dun be angry....enjoy next time la

好溶下喎張單.7喜成廿幾蚊罐,紅酒又貴過人,啤酒又簽得少.真係當ching係水魚

2百幾蚊支紅酒,又咪係超市60蚊支0個d干紅

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-8-8 12:27 AM 發表 查看引用來源
2百幾蚊支紅酒,又咪係超市60蚊支0個d干紅
:smile_o14: :smile_o14:
超市賣幾多同k場賣幾多有直接關係?

咁大啤大大枝係超市夠賣幾蚊枝

係k場細細枝夠賣30幾蚊

又唔見有人提?

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-8-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

中山做到無  
廣州我去開果間紅酒買一送一 , 自帶紅酒每支開瓶費100 , 小食果盤免費 ...
啤酒最平 二百蚊一打 (不過無得買幾送幾 )
陳七 .... 我帶你去巡下 丫 :smile_15:

Thanks for sharing

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-8-8 02:52 AM 發表

廣州我去開果間紅酒買一送一 , 自帶紅酒每支開瓶費100 , 小食果盤免費 ...
啤酒最平 二百蚊一打 (不過無得買幾送幾 )
陳七 .... 我帶你去巡下 丫 :smile_15:
去得廣州成本都.. $200.. 來回火車票

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-8-8 09:04 AM 發表 查看引用來源

去得廣州成本都.. $200.. 來回火車票
有人長註廣州既香港人架 ! :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 ~基頭四~ 於 2009-8-7 11:35 PM 發表 查看引用來源

咁想問下咩人先可以呢?一個團長隨便就可以攞到人客既單,呢間場都好撚有問題喎!下次唔知會唔會scan埋其他客人credit card 收據既 copy出黎呢?   
你又知 R 只係一個團長咁簡單.
唔好講咁多啦, 你行埋去 counter 叫佢 print 番果張單俾你睇下 print 唔 print 到再講啦!

基頭四師兄同星矢師兄次次都不懷好意咁批評, 都唔知為乜, 明眼人都知你地好憎哩個場.  
你兩個又唔係苦主, 不停係到得把口死拗, 人地 R 團長都叫有張單 show 出黎俾人睇, 都叫有証有據, 你兩個要批評都搵 d o野出黎 support 下自己先啦.

哩個 post o既重點只係 show 番苦主張單出黎,  你地話係假o既, 你搵張真o既 show 出黎俾大家睇下就 ok 了,show 唔到o既, 唔好係度拗啦, 唔駛張個話題撐到九丈幾咁遠轉移晒 d 視線 你地兩位反有錢佬孖寶繼續啦, 仲會有好多人睇唔過眼會同你地拗落去o架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆