上一頁下一頁
發新話題

小紅徵鐘意吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.5)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.2k

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-30 05:20 PM 發表 查看引用來源

你唔要錢都要面啦...
唔通你好有面, 你另一半會平平無奇麼~?
未就係~~~:smile_o12:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 05:17 PM 發表 查看引用來源

你咁都唔知....就係成日切人JJ果個~~

邊個咁利害:smile_41: 我無睇八卦周刊既:smile_39:

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 05:19 PM 發表 查看引用來源

李生家族話哂有頭有面..揀新抱未必要名流千金..但一定要家底清白..包括父母親戚........
可能就咁岩徐小姐LUM到李生..又有左..又氹得到老爺奶奶...順理成章咪入門囉....
徐小姐本身都唔細既..生完仲大左TI ...
岩, 屋企有件好, 唔代表唔出去搵食:smile_o12:

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 05:21 PM 發表 查看引用來源

未就係~~~:smile_o12:
咪係LRO~....呢D 都係正常既事呀..
從古代就係咁....

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-7-30 05:17 PM 發表 查看引用來源

木門對木門....你唔覺佢地一係要搵明星一係要搵番有錢人咩...
屋企有冇錢唔太重要...當然有既話係夫家做人都易D啦...家底清白佢地先係睇得最重.......
氹到屋企2老..當你如珠如寶...生一件又送豪宅..話之個老公帶幾打上黎開P丫...冇眼睇

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-7-30 05:22 PM 發表 查看引用來源

岩, 屋企有件好, 唔代表唔出去搵食:smile_o12:
更岩~~~!!:smile_o12:

[quote]原帖由 可兒 於 2009-7-30 05:22 PM 發表 查看引用來源

屋企有冇錢唔太重要...當然有既話係夫家做人都易D啦...家底清白佢地先係睇得最重.......
氹到屋企2老..當你如珠如寶...生一件又送豪宅..話之個老公帶幾打上黎開P丫...冇眼睇 [/quote

老公帶幾打上黎開P 都唔係問題...因為咁多間豪宅, 唔會咁易撞到既...

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 05:19 PM 發表 查看引用來源

李生家族話哂有頭有面..揀新抱未必要名流千金..但一定要家底清白..包括父母親戚........
可能就咁岩徐小姐LUM到李生..又有左..又氹得到老爺奶奶...順理成章咪入門囉....
徐小姐本身都唔細既..生完仲大左TI ...
講開又講,我都好掛住D母乳..:smile_13:

睇黎要攪番個女女黎回味吓啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 niks 於 2009-7-30 05:23 PM 發表 查看引用來源

更岩~~~!!:smile_o12:
呢樣野....無論有錢無錢都係咁~~~
男人天性....貪心~~:smile_o03:

引用:
原帖由 afoolwalker 於 2009-7-30 05:24 PM 發表 查看引用來源

講開又講,我都好掛住D母乳..:smile_13:

睇黎要攪番個女女黎回味吓啦:smile_30: :smile_30:
=  0=!!
母乳有益又健康, 不過要趁熱WOR...
一般無用開既話過左3個月就無嫁啦...就會停產嫁啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆