上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  445.4k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 19:06 發表 查看引用來源

打奶砲都用我老婆呢啲啦🤭🤭
師兄你家內殷實,本錢豐厚,
有實力和師兄你 豐乳同路。。。,
波瀾壯闊 過足一世。。。

小弟等,哪可比呢。。。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 18:20 發表 查看引用來源

師兄真係識食插入去係好好feel
你都係吖!呢啲保守良家先好屌!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 19:06 發表 查看引用來源

打奶砲都用我老婆呢啲啦🤭🤭
真係好正!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-2 19:51 發表 查看引用來源
你都係吖!呢啲保守良家先好屌!😬
真係㗎,就算我屌咗佢幾年佢都係有啲保守同怕醜🤣就算我同佢奶閪,佢都會怕怕醜醜咁講冇啦好痕呀,當每次插入去佢都會低聲好嬌嗲呻吟,當你開始加速用力插到盡,下下到肉嘅時候佢個淫樣開始出嚟,表現出好想畀男人屌嘅樣,真係好刺激好正,同埋最後射精入佢嗰度,佢個樣真係令你好興奮

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 20:56 發表 查看引用來源
真係㗎,就算我屌咗佢幾年佢都係有啲保守同怕醜🤣就算我同佢奶閪,佢都會怕怕醜醜咁講冇啦好痕呀,當每次插入去佢都會低聲好嬌嗲呻吟,當你開始加速用力插到盡,下下到肉嘅時候佢個淫樣開始出嚟,表現出好想畀男人屌嘅樣, ...
呢啲就係屌啲保守嘅良家嘅樂趣!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 07:47 發表 查看引用來源

下面最緊窄係紅顏,其次就係我老婆同sp,比較闊啲係家姐,所以點解家姐成日都話鍾意我粗夾長龜頭大,因為可以塞滿佢
唔計老婆,排名係紅顏SP先到家姐
老婆同SP都係好大波嗰隻,SP同家姐係好姣好淫賤,純粹講扑嘢好玩嘅,同 ...
人妻太索太姣太淫賤,反而真係冇晒味。。。,
住家菜,最重要係食嘅感覺。。。

住家菜被人屌時,怕醜得呢慾拒還迎,
最好係對方自動張開對腳比自己肏嘅時候,
但佢面上又表演對佢老公有少少後悔同羞恥,

尼種佔有嘅成功感,實在係講唔出尼嘅美妙。。。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-2 21:55 發表 查看引用來源

尼種佔有嘅成功感,實在 ...
師兄真係高手👍🏻紅顏雖然離咗婚但係真係畀到我呢種感覺😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-2 22:04 發表 查看引用來源

師兄真係高手👍🏻紅顏雖然離咗婚但係真係畀到我呢種感覺😍
我哪是高手? 師兄見笑了。

師兄食得多山珍海錯,
對普通米飯糟糠沒有那麼深究 而已。。。笑

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-2 21:55 發表 查看引用來源

尼種佔有嘅成功感,實在 ...
師兄講出果個保守良家吸引嘅重點!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-2 23:17 發表 查看引用來源
師兄講出果個保守良家吸引嘅重點!😬
師兄亦係知音人👍🏻👏🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆