上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.6k

唔該哂咁多位師兄...

引用:
原帖由 yiu10061006 於 2009-6-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
三萬人仔即放
C - Hing 介紹下,幫下同袍:smile_o10:

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-24 02:33 PM 發表 查看引用來源

朋友已確定了需要拘留15天了...唉
出黎後出個報告做總結呀唔該:smile_o13:

引用:
原帖由 yiu10061006 於 2009-6-24 05:24 PM 發表 查看引用來源
三萬人仔即放
你........講野:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-6-24 04:26 PM 發表 查看引用來源
嘩 ... 咁就十五日 ... 你個 Friend 唔肯交錢牙 ?!!:smile_53:
甘交錢俾你:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-24 02:33 PM 發表 查看引用來源

朋友已確定了需要拘留15天了...唉
落左大簿(電腦):smile_39: ,一般12天都放,pm幫到你嘛

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 09:38 AM 發表 查看引用來源
琴日一同7人..去左娛樂x母到按摩...咁我其中有一個朋友選擇了他們的推淋巴的按摩套餐..於是佢就係我們格離既房~~.但突然間有便衣公安查牌~跟住就把他捉左去派出所...到而家都未放返出黎....唉..有無ching可以話我知會 ...
我都系褔田拘留所坐左十日na.....吾會比人打既....系無聊左D姐....我邊一日食兩餐D送得菜.....-,-"..羅湖果邊就有三餐......食飽就訓訓飽就食-,-".......有D打jj坐五日.....賭三公坐兩日.....6月嚴打....吾反大6住maaaaa-,-"

ching要記住,大場按時按刻都要交人,公安會同大場老細預先contact好,整靚份record俾新官睇,通常會捉d香港0既生客,因為多數有錢贖身

引用:
原帖由 koikeaya 於 2009-6-24 07:14 PM 發表 查看引用來源
ching要記住,大場按時按刻都要交人,公安會同大場老細預先contact好,整靚份record俾新官睇,通常會捉d香港0既生客,因為多數有錢贖身
是的!如果真正大場,我觉得机会好小好小!
如果你是大場老板(例如: 皇室假期,水立方等等),你想5想给顾客知道或看到有KO检查,有D一家大小都去,如果知道或看到,最小,以后我一定5去!按摩场是休息的地方,做到甘无引,肯定以后5去。。。
深圳大把按摩场给顾客选择,5去黑名单,仍然有好多选择!!

如果叫人5上深圳,我想有D难度!但是,如果5去黑名单,应该容易D!

依家深圳轉左市長幹部
新人事新作風 唔會同你客氣
皇室假期 水立方有KO檢查也唔出奇
唔揀繁忙時間咪得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆