上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[111]

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-6 05:49 PM 發表 查看引用來源

:smile_13: 做公司野囉.....又眼訓........尋晚矛人唱搖籃曲訓得唔好:smile_39:
旺NG旺丁呀 個埸

引用:
原帖由 霧中人 於 2009-5-6 05:47 PM 發表 查看引用來源

車記 ... 2:1

美斯對住艾辛, 無甜頭 ... 決賽曼聯對車仔, 上屆翻版

不過 , 如果你聽日問我, 會準好多
我買1:1算喇

引用:
原帖由 因子單 於 2009-5-6 05:51 PM 發表 查看引用來源

旺NG旺丁呀 個埸
:smile_24: 唉...有時旺丁唔旺財.......有時連丁都唔旺...:smile_39:

:smile_22: 人地講緊矛搖籃曲聽........你拉開話題:smile_22:

引用:
原帖由 霧中人 於 2009-5-6 05:49 PM 發表 查看引用來源

貼個頭像係旁邊
型喎.......有冇雞眼架

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-6 05:53 PM 發表 查看引用來源
型喎.......有冇雞眼架
:smile_14: 好妹妹你仲乜玩雞眼呀:smile_41:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-6 05:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_24: 唉...有時旺丁唔旺財.......有時連丁都唔旺...:smile_39:

:smile_22: 人地講緊矛搖籃曲聽........你拉開話題:smile_22:
做場一定要旺丁先嘛
丁都NG丁吓 何來財?

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-5-6 05:52 PM 發表 查看引用來源
我買1:1算喇
1:1 咪巴賽出線, 唔會 1:1 架 .. 巴賽後防唔穩架 ... 頂唔字架

唔掂...........我真係走先, 今晚見到就見:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-5-6 05:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 好妹妹你仲乜玩雞眼呀:smile_41:
想睇下囉....未見過

引用:
原帖由 因子單 於 2009-5-6 05:55 PM 發表 查看引用來源

做場一定要旺丁先嘛
丁都NG丁吓 何來財?
:smile_13:呢邊係咁架喇.......一時時啦...........但係........你又樹.........拉開話題喇:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆