上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.3k

兄弟狼狗D野我地就唔好理甘多,一个願打一个願捱,人地同声同气。好多都係心甘情願的,奉勸各位有狼狗的女就唔好浪费時間和金錢。

師兄的經歷都好多姿多采哦!:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2009-5-18 05:09 PM 發表 查看引用來源
好!! 寫埋最後一段小紅, 小紅係我跟小麗分開之後識既, 我記得我第一眼見到佢既時候, 我唔係比佢身材吸引, 佢根本冇身材應大唔大應細唔細, 成日比我D行家朋友笑佢, 佢吸引我既係佢個樣好似我以前係香港個女朋友, 同埋 ...
多謝師兄用心分享
希望你如願以償

爱情永远战胜理志。痛完从生做人。

我而家同個K女真係開始咗   :smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2009-5-18 05:09 PM 發表 查看引用來源
好!! 寫埋最後一段小紅, 小紅係我跟小麗分開之後識既, 我記得我第一眼見到佢既時候, 我唔係比佢身材吸引, 佢根本冇身材應大唔大應細唔細, 成日比我D行家朋友笑佢, 佢吸引我既係佢個樣好似我以前係香港個女朋友, 同埋 ...
多謝師兄用心分享...希望你們有個好的結局...小麗應該係為錢...對你冇太多感情...小紅就難睇啲...佢的經歷疑假疑真...要靠樓主自己去感覺了...

引用:
原帖由 goodlife 於 2009-5-15 10:05 PM 發表 查看引用來源

咁都好丫
我識個女仔,佢以前條仔有女友,後尾仲同個女友結埋婚
但係仲成日同個女仔講話好愛佢,就算佢結左婚,最愛果個都係佢
依d咁既男人,真係:smile_39:
如果個女仔又受呢套就真係吹佢唔脹...

引用:
原帖由 noka 於 2009-5-16 07:27 PM 發表 查看引用來源
各位 c兄好~~睇就睇左好奈~第一次留言~我講講我既經歷先~我係新年同朋友上去正骨大場識左個女仔2x~我都有上開去通常都係去正骨~同佢幾岩傾下交左電話~電話我都好少打比佢~打都係寒問幾名~sms多但佢時回時吾回~我都有 ...
師兄,條女對你冇FEEL囉...不要鑽牛角尖啦...放手吧...上去識多啲女...好快便會忘記她了...

引用:
補充多句...師兄你個個都唔用套...你以後唔好啦...條女叫你唔用就唔用...上面女女的性病知識好貧乏...有啲連什麼叫AIDS都唔知...你有知識就唔好比佢帶住走...不要貪一時的快感呀...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-5-19 06:29 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄用心分享...希望你們有個好的結局...小麗應該係為錢...對你冇太多感情...小紅就難睇啲...佢的經歷疑假疑真...要靠樓主自己去感覺了...
多謝師兄意見, 小麗佢其實已經好好, 他已經從佢平時言談間表示出佢只當我係一個客, 比起一些收收埋埋最後作你一筆既好, 我一早已知道及亦都唔敢話去改變佢, 冇左小雪其間我都暫想搵個人陪下架嘛, 所以佢只係我一個過度物品而已...

至於小紅, 佢呢咁多個月黎既際遇比我感覺到佢係有心離開那隻狼狗(事情我估已經解決)及有心唔再做呢行而跟我一起, 我都仲係好清醒既, 亦都有d經驗, 佢地為錢定係真心其實好易睇得出, 我會再用心用時間去觀察架喇, 多謝師兄~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆